""
""

Voroncevič o Zvezdi: Dobar i jak tim, ali mislim da ne mogu da nam naprave problem

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.04.16. | 13:42

"Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji mogu da naprave problem njima", rekao je ruski reprezentativac

Crvena zvezda je prolaskom u četvrtfinale Evrolige napravila najveći rezultat u novijoj klupskoj istoriji, dok je za CSKA dolazak do Top 8 praktično obaveza. Samim tim u predstojećem duelu moskovskih Armejaca i crveno-belih unapred su podeljene uloge apsolutnog favorita i tima koji će pokušati da pruži što jači otpor i eventualno pokuša da napravi senzaciju.

Izabrane vesti

Međutim, prema mišljenju iskusnog krilnog centra ruskog giganta Andreja Voronceviča, Zvezda nema šansu protiv CSKA.
„Već u utorak čeka nas novi meč u Evroligi. Uslovi su spartanski, ali to je naš posao. Nema previše vremena za oporavak, zato moramo da koristimo naše rezerve. U plej-ofu nema mesta za grešku. Svaki meč je odlučujući. Pokušaćemo da iskoristimo našu prednost i mirno otputujemo u Beograd“, rekao je Voroncevič za rusku Izvestiju.

Luka Mitrović: Verujemo u čuda! CSKA će morati dobro da se pomuči da bi nas izbacio

On je rekao da je gledao Crvenu zvezdu nekoliko puta ove sezone i na njega je beogradski sastav ostavio pozitivan utisak.
„U pitanju je jak i dobro organizovan tim. Zato ćemo se od nedelje pripremati maksimalno za izazov koji na predstoji, ujedno ćemo tražiti njihove slabosti i pokušaćemo da ublažimo vrline“.

Novinare je interesovalo da li Crvena zvezda može CSKA da napravi problem pošto će domaćin u meč ući bez pomoći Viktora Hrijape, Džoela Frilenda i Pavela Korobkova?
„Ne verujem. Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji mogu da naprave problem njima. Svim saigračima koji su povređeni želim brz oporavak i povratak na teren, a mi ćemo igrati i za njih i za nas“, zaključio je Voroncevič.

CSKA i Crvena zvezda se sastaju u utorak od 19 časova u Moskvi.


tagovi

EvroligaCSKA MoskvaFK Crvena zvezdaAndrej Voroncevič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara