""
""

Vratio se Medo Kamara! Propao mu transfer u Izrael...

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 19:37

Bivši vezista Partizana je prethodnih šest meseci proveo u Makabiju kao pozajmljen igrač, ali nije potpisao ugovor

Posle samo šest meseci, završena je izaraelska avantura bivšeg Partizanovog vezista Meda Kamare. Reprezentativac Sijera Leonea je u u januaru došao u Makabi iz Haife na pozajmicu iz Boltona i ostavio je odličan utisak, ali uprkos želji izraelskog kluba da oktupi njegov ugovor, nije došlo do transfera.

Izabrane vesti

Kako prenose engleski mediji, dva kluba nisu uspela da postignu sporazum oko visine obeštećenja i priča je propala. Kamara se tako vratio u Bolton sa kojim ima još godinu dana ugovora, ali ga ne čeka neka lepa perspektiva.

On je u Bolton došao iz Partizana pre dve i po godine i kod Dagija Fridmena je bio standardan u prvih 11. Ipak, dolaskom Nila Lenona na klupu popularnih Trotersa, krenule su muke za tamnoputog vezistu. Lenon nije bio zadovoljan Kamarinim kvalitetima, sklonio ga je iz prvih 11 i skratio mu minutažu. Na kraju je bivši fudbaler Partizana morao na pozajmicu u Haifu gde je opet zaigrao u nekadašmnjoj fomri.

Sada se opet vratio kod Lenona i pokušaće da se izbori za mesto u timu, mada stručnjak iz Severne Irske nije promenio mišljenje o njegovim kvalitetima. 

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalMedo KamaraMakabi HaifaIzraelEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara