""
""

Zebre na nišanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.18. | 10:21

Šarlroa se redovno "odseče" kada igra sa Klub Brižom

Lider belgijskog šampionata Briž ne bi trebalo da ima problema na svom terenu u poslednjem duelu četvrtfinala kupa. Popravnog nema, igra se jedan meč, a rival mu je prvi pratilac na tabeli Šarlroa, koja ima čak 11 bodova manje. Iako je u dosadašnjem toku najmasovnijeg takmičenja trener Briža Ivan Leko igrao s kombinovanim sastavom, delikatnost meča i okršaj sa solidnim protivnikom, nalažu mu da ovoga puta izvede najjači tim, bez ikakvih kalkulacija.

Izabrane vesti

Pride, biće to prva utakmica za Briž posle zimske pauze koju su proveli u Španiji, a tokom mini-priprema održali su seriju od pet vezanih trijumfa pobedom nad Groningenom od 2:1. Briž je u top formi kada igra kod kuće ove sezone, i to je ono što treba da plaši goste. Lider ima 11 pobeda i remi na 12 odigranih mečeva pred svojom publikom, a vezao je deset trijumfa u nizu. Poslednjih šest utakmica dobio je uz tri i više datih golova, što samo svedoči koliko su dobro „namešteni“.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 1843 BEL K Club Brugge - Charleroi tgg gg 1,77

Ni Šarlroa nije loša u poslednje vreme, ali kada igra protiv Briža, redovno se „odseče“. U ovaj meč fudbaleri iz Valonije ulaze posle tri vezana trijumfa, željni da pokušaju da iznenande rivala. Ipak, to im se ne dešava često, na poslednjih 20 i kusur utakmica samo jednom su pobedilI ovog protivnika, pa je jasno da nemaju šta da traže ni sada kada je kup na talonu. Jedino što Zebre mogu da učine jeste da daju gol, a GG je zabeležen na poslednja tri međusobna duela ovih timova.

BELGIJA, KUP - ČETVRTFINALE

Utorak
20.45: (1,60) Klub Briž (3,70) Šarlroa (5,40)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

BelgijaEvropaKlub BrižKup Belgijemeđunarodni fudbalŠarlroasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara