""
""

Zna se ko je Rosi, a ko vodu nosi! Espanjol pao u nadoknadi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.09.16. | 22:43

Selta slavila sa 2:0 u Barseloni, Sisto dao sjajan gol za potvrdu pobede gostiju

Majstor ostaje majstor! Teške povrede obeležile su karijeru Đuzepea Rosija, ali ovaj hrabri i uporni napadač uvek se vraćao, a večeras je još jednom pokazao da je klasa nešto sa čim se fudbaler rađa.

Izabrane vesti

Njegova ekipa Selta večeras je u gostima slavila protiv Espanjola u Barseloni sa 2:0 u duelu šestog kola španske Primere. I sve do sudijske nadoknade vremena to je više ličilo na uspavanku nego na iole kvalitetan fudbal.

Ali je zato poslednjih nekoliko minuta bilo sjajno, barem za navijače Selte. A upravo je Rosi probudio tim iz Viga pogotokom u prvom minutu nadoknade.

Iskoristio je momak rođen u Nju Džersiju dobru asistenciju Kabrala i lobovao istrčalog golmana Lopeza. Krenuo je Espanjol svim silama napred u potrazi za izjednačenjem, ali je kažnjen i drugim golom.

Sisto je u trećem minutu nadoknade na spektakularan način rešio sve dileme i doneo ekipi iz Galicije drugu prvenstvenu pobedu ove sezone. Pretrčao je gotovo 60 metara i zatresao protivničku mrežu. Jedan od lepših golova u dosadašnjem toku sezone svakako.

Srpski internacionalac Nemanja Radoja odigrao je svih 90 minuta u dresu gostujućeg tima.  

 

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ŠpanijaSeltaPrimeraPione SistoEspanjolĐuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara