""
""

Žutobradi u Premijer ligi za 9.000.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.06.17. | 13:57

Mladi reprezentativac Engleske Vil Hjuz oprašta se od drugoligaškog fudbala

Votford bi vrlo skoro mogao da dobije zanimljivo pojačanje i to pravo iz Čempionšipa. Radi se o jednom od najupečatljivijih fudbalera drugoligaškog karavana u Engleskoj, mladom reprezentativcu Gordog albiona Vilu Hjuzu (21) koji će stići iz redova Derbi Kauntija.

Izabrane vesti

Momak koji je naširoko prepoznatljiv po interesantnoj boji kose, trenutno se nalazi sa reprezentacijom na prvenstvu Evrope (U-21) u Poljskoj, ali ga to ne ometa da pregovara sa zainteresovanim klubovima. 

Novi trener Stršljenova Portugalac Marko Silva izuzetno ceni kvalitete jednog od najtalentovanijih engleskih fudbalera, koji je debitovao za prvi tim Ovnova još sa 16 godina, a olakšavajuća okolnost za Votford je što brigu o karijeri Vila Hjuza vodi nekadašnji fudbaler ovog kluba Paolo Vernaca.

Zato će jedan od najvećih potencijala u tamošnjem fudbalu odmah po završetku šampionata u Poljskoj stići na lekarske preglede na Vikaridž Roud, a prema informacijama sa Ostrva, Votford će platiti Ovnovima oko 9.000.000 evra plus 2.500.000 na ime bonusa. 

U Derbiju su zadovoljni ovakvim dogovorom, pošto će pomenuta suma omogućiti menadžeru Geriju Rovetu da tokom leta potpuno rekonstruiše igrački kadar i ponovo napadne plasman u Premijer ligu koji je prioritet za Ovnove.

(FOTO: Action Images)


tagovi

votfordVil HjuzTransferiPremijer ligaEngleskaDerbi kauntiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara