Zvanično: Bajern doveo Arpa

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.02.19. | 18:36

Napadač HSV-a možda već od leta u Minhenu

Mladi napadač Hamburga Jan Fijete Arp (19) preseliće se u Bajern najkasnije 1. jula 2020. godine, objavili su danas igrač i pomeniti klubovi.

Izabrane vesti

Nemački velikani su na svojim sajtovima objavili da su se sporazumeli oko transfera jednog od najtalentovanijih napadača ove zemlje, a dogovor uključuje i fleksibilne datume transfera Arpa na Alijanc Arenu. Tako 19-godišnji napadač HSV-a može da se preseli u Minhen najranije na leto ove godine (1. jula), ili će još godinu dana sačekati pre nego što postane novi igrač Bavaraca za sezonu 2020/21.

U svakom slučaju, Arp sam odlučuje kada će napustiti Hamburg u kojem nije uspeo da se afirmiše i potvrdi potencijal koji je iskazivao kao kadetski i omladinski reprezentativac Nemačke. Ove sezone na 11 utakmica u Cvajti nije postigao ni gol za Dinosauruse, a nije uspeo ni da se izbori za status prvotimca pošto je samo četiri puta bio starter u prvenstvu.   

Bajern je za njegov dolazak izdvojio 2.500.000 evra, dok će Jan Fijete Arp u Minhenu zarađivati čak 5.000.000 evra po sezoni, što ga čini najplaćenijim mladim fudbalerom u Bundesligi.

Foto: Reuters


tagovi

Jan Fiete Arp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara