Zvanično: Donald promovisan u Turskoj

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.08.18. | 08:53

Donald se potpisom za novi klub pohvalio fotografijom na društvenim mrežama, gde se zahvalio crveno-beloj "familiji" na tri nezaboravne godine

Bivši prvotimac Crvene zvezde i prvi stranac sa kapitenskom trakom u crveno-belom dresu, Mičel Donald, zvanično je promovisan kao novo pojačanje turske Jeni Malatije.

Iako je prvobitno najvaljeno da će Holanđanin staviti paraf na trogidišnju saradnju, turski mediji pišu da je iskusni vezista potpisao dvogodišnji ugovor, nakon što je obavio lekarske preglede.
"Na poslednjem sastanku postignut je konačan dogovor sa veznim igračem. Dobro došao, Mičele", poručio je predsednik Malatije Adil Gevrek.

Izabrane vesti

Donald se potpisom za novi klub pohvalio fotografijom na društvenim mrežama, gde se zahvalio crveno-beloj "familiji" na tri nezaboravne godine.
"Želim ponovo da zahvalim svim navijačima, crveno-beloj famili za ljubav i podršku tokom tri godine. Delije za ceo život. Hvala", poručio je Donald na svom Instagramu.

Holanđanin je ostavio dubok trag na stadionu Rajko Mitić. Pored kapitenske trake, postao je i stranac sa najviše nastupa u crveno-belom dresu. Za crveno-bele je odigrao 107 utakmica u svim takmičenjima i postigao 15 golova.

Foto: Instagram


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara