""
""

Zvezda digla ruke od Mitrovića!

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.07.16. | 08:14

Zvezdina uprava kreće u potragu za drugim rešenjima u srcu odbrane...

Čekali su, čekali, čekali i na kraju - nisu dočekali.

Izabrane vesti

Milan Mitrović gotovo sigurno neće postati novi igrač Crvene zvezde, tako saznaje Sport. Prema njihovim saznanjima uprava srpskog šampiona digla je ruke od 27-godišnjeg štopera, pošto se više od mesec dana čeka na njegov dolazak u Ljutice Bogdana. 

Imala je Zvezdina vrhuška najbolju nameru da najslabiji deo tima ojača srpskim internacionalcem i tako pokuša da popuni veliku prazninu koja se uporno javlja u poslednjoj liniji, ali odugovljačenje turskog Mersina da Mitroviću preda slobodne papire stavilo je beogradski klub u nezadivnu situaciju. 

Kako je nova sezona počela, a obaveze na evropskoj sceni postaju sve veće i važnije, u Crvenoj zvezdi okreću se ekspresnoj potrazi za štoperom koji bi napravio razliku i doneo kvalitet više u redove crveno-belih. Sve i da se dogodi da Zvezda danas nađe štopera, on svakako neće biti u mogućnosti da bude u sastavu za dvomeč sa Ludogorecom jer je rok za prijavu igrača odavno istekao. 

U svakom slučaju Sport piše da na stadionu Rajko Mitić pikiraju domaćeg štopera, iako je izbor prilično sužen. Cilj je da se pokuša da se dovede srpski igrač sa inostranim iskustvom. Ali, imena potencijalnih kandidata ostala su u tajnosti. 

Crvena zvezda ima rok do 31. avgusta da pronađe defanzivca, ali i da odabere centarfora koji bi eventualno zamenio Uga Vijeiru u slučaju da Portugalac definitivno ode. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMilan Mitrovićletnji prelazni rok 2016FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara