""
""

Zvezda dobila ozbiljnu konkurenciju: Legija broji 700.000 evra za Jevtovića, Antalija traži milionče!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.17. | 18:55

U priči je i Rapid iz Beča

Milan Jevtović je januarski prioritet Crvene zvezde, ali je put do njegovog potpisa za crveno-bele i te kako komplikovan. Krilni napadač Rozenborga privodi kraju jednogodišnju pozajmicu u Norveškoj, koju je obeležio osvajajnjem titule, a zapažene partije privukle su pažnju i drugih timova, a ne samo srpskog vicešampiona.

Izabrane vesti

Srce 24-godišnjeg Čačanina vuče ka Marakani, uostalom tamo mu igra i kum Branko Jovičić i to je adut na koji igraju crveno-beli, ali, postoji i druga strana priče, odnosno interesovanje pojedinih evropskih klubova koji žele da ostave crveno-bele bez planiranog pojačanja.

Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta, pored Crvene zvezde u trku za Jevtovićev potpis uključili su se ozbiljno i Legija iz Varšave i Rapid iz Beča. Oba kluba već su uspostavila kontakt sa Antalijom u čijem je vlasništvu Milan Jevtović. Legija je, navodno, već ponudila 700.000 evra, dok je Rapid dao još više, a sada preostaje da crveno-beli konkretizuju interesovanje i probaju da nađu zajednički jezik s Turcima.

Antalija u startu traži 1.000.000 evra za Jevtovića, tako da upravu crveno-belih i generalnog direktora Zvezdana Terzića očekuje težak zadatak da pobede konkurenciju iz Poljske i Austrije.

U Zvezdi veruju da bi mogli malo da spuste cenu za Jevtovića, a igraju i na kartu njegove želje da se preseli na Marakanu, pa bi obeštećenje za transfer moglo da se kreće negde u rangu onoga što je izdvojeno letos za Aleksandra Pešića (700.000 evra), a što je klupski rekord kada je kupovina fudbalera u pitanju.   

(FOTO: Screenshot)


tagovi

FK Crvena zvezdaLegija VaršavaMilan JevtovićRapid BečSrbijaSuperligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara