""
""

Zvezdaš i dva partizanovca kandidati za trenera Igokee

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.13. | 17:24

Posle odlaska Dragana Bajića, šampion BiH kao rešenja za upraženjeno mesto na klupi vidi Vladu Vukoičića, Vladu Jovanovića i Velimira Gašića

Posle iznenađujućeg ostavke i odlaska trenera Dragana Bajića, Igokea užurbano radi na pronalaženju njegove zamene. Najprijatnije iznenađenje minule Jadranske lige će igrati u kvalifikacijama za Evroligu, pa i nema vremena za gubljenje u potraz za novim strategom. Kako saznaju banjalučke Nezavisne novine saznaju iz izvora bliskih klubu iz Aleksandrovca, kandidati za upražnjeno mesto su dvojica bivših trenera Crvene zvezde i Partizana: Vlada Vukoičić i Vlada Jovanović, kao i aktuelni pomoćnik Duška Vujoševića, Velimir Gašić.

Izabrane vesti

Prva želja je Vukoičić, a interesantno je da su se i on i Jovanović pominjali kao mogući treneri makedonskog MZT Skoplja. Od odlaska sa klupe Crvene zvezde, Vukoičić je slobodan u izboru nove sredine, a rezultati sa Zvezdom i raniji rad u FMP Železniku, Hemofarmu, Bosni i Ostendeu su mu preporuka za klupu Aleksandrovčana.

Jovanović je aktuelni selektor U-20 reprezentacije Srbije, a od 2005. do 2010. godine bio je pomoćnik Dušku Vujoševiću u Partizanu. U sezoni 2010/2011 dobio je priliku da samostalno vodi crno-bele kada je Vujošević otišao u moskovski CSKA. Kao prvi trener Partizana osvojio je dve titule prvaka Srbije, jedan šampionski prsten regionalne lige i dva trofeja Kupa Radivoja Koraća.

Gašić je trenutno pomoćni trener u Partizanu, a u dosadašnjoj karijeri samostalno je vodio Kikindu, Sloboda Ditu, Vojvodinu, Metalac i Borac Nektar, s kojim je 2000. godine osvojio i titulu šampiona BiH. Rad u klubovima s one strane Drine je njegov adut u trci za poziciju trenera Igokee. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

BiHFK Crvena zvezdaIgokeaJadranska ligaFK PartizanSrbijaVelimir GašićVlada JovanovićVlada Vukoičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara