"Naldo"
"Naldo"

Zvuči neverovatno, ali DA: Junajted zaista zove 33-godišnjaka!

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.04.16. | 10:25

Imali su na Old Trafordu prilike i da se uživo uvere u njegove kvalitete

NaldoTandem Nemanja Vidić - Rio Ferdinand i godine frustracija posle njih dvojice. Na Old Trafordu štopera čekaju kao Sahara kišu, a kako već po navici ne uspevaju da iznađu adekvatno rešenje rešili su da nastave sa forsiranjem upornih, ali često limitiranih engleskih defanzivaca. Samo što su ovaj put smislili kako da im pomognu da ispolje sav svoj talenat. Tako što će im obezbediti učitelja. Na terenu. Zove se Naldo i već deceniju i kusur je jedan od najboljih štopera u Bundesligi.

Počelo je da se šuška još pre nekoliko dana, ali iskreno nismo verovali da bi Mančester junajted mogao da se isprsi za štopera od 33 godine, iako se na Brazilcu te godine zaista ne vide. Međutim, potom je i ugledni Kiker objavio: Da, proverili smo, Mančester junajted zaista orbiljno prati Volfzburgovog štopera.

Izabrane vesti

Prati ga i svako ko je u poslednjih deset godina iole gledao fudbal. Jer u tih deset nije bilo mnogo štopera boljih od momka koji je do Evrope stigao preko Verdera iz Bremena. Blistao je i pre nekoliko dana u senzacionalnoj pobedi nad Realom, a šta tek reći za onu decembarsku partiju protiv Mančester junajteda kada je sa dva gola i poslao Engleze u Ligu Evrope.

Kiker tvrdi da je Junajted tada shvatio da mladi igrači neće moći da sazreju bez adekvatnog mentora, a u 33-godišnjegm Naldo vide upravo takvog. Pritom, ugovor sa Volfzburgom ističe mu leta 2017. godine, pa bi Vukovi sada mogli da iskoriste idealnu priliku da povrate deo uloženog novca. Mada se u Nemačkoj može čuti da je direktor Klaus Alofs rad da Naldu ponudi i produžetak saradnje, te da iskusni Brazilac želi čak i da zarši karijeru u Volfzburgu.

Opet, poziv sa Teatra snova ne odbija se tako lako.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgPremijer ligaNemackaNaldoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara