Komentari na vest

Alarm iz Španije: Islamska država preti napadima na utakmice Lige šampiona

T

Taman

pre 21 dana

Planirao, da odem pogledati par utakmica. Sad su me poremetili, tužan sam.
A

Asurbanipal

pre 21 dana

Planirao si da odes na sva 4 stadiona u isto vreme? Izvini Cak Norise, nismo te odmah prepoznali.
@

@asurba..

pre 21 dana

Jesi nekad čuo za sarkazam,mislim da nisi.
L

Liga sampinjona

pre 21 dana

Zivela EU!
r

rsczz

pre 21 dana

Po meni su OI u Parizu jako rizicne zbog toga jos otkako je donesena odluka da se tamo odrzi, mada i EP ne treba zanemariti, moglo bi biti svega.
И

И

pre 21 dana

Generalno nije vreme za ići na koncerte, utakmice, pa ni nove godine na trgovima ili bilo kakva velika okupljanja. Euro je takodje visokog rizika. Možete vi imati vrhunske mere obezbedjenja na samom stadionu, ali ko brani teroristi da sačeka u nekoj ulici 2 kilometra od stadiona, proći će tuda barem 1 000 ljudi od 70 000 na tribini. Skoro je nemoguće sprečiti, ako je istinski, a ne nameštaljka. Sa današnjom tehnologijom iz nekog stana 5km od stadiona, pogodiš stadion. Ne treba ni nagadjati može li se ili ne to uraditi, prosto ne treba ići. I još je situacija da je Evropa puna svakog naroda i više terorista ne mora doći avionom u stranu zemlju, već se može naći medju onima koji tu već žive. Mnogo teže za otkrivanje.
4

43254324

pre 21 dana

zivi onda ti u podrumu i ne brini za nas.
g

glog

pre 21 dana

Momak je objasnio za Evropu,sto sa tobom nema veze,tako da mojne u podrum.
D

Dok na ovom

pre 21 dana

Svetu ne zavlada sodoma i gomora u potpunosti do tada ce se svi vernici predstavljati kao teroristi.Uostalom primer Djokovica je najbolji,tako im i rusi a i islamisti ne odgovaraju.Bolesnici
J

Ja ne znam

pre 21 dana

Koji su to od dva svetska rata izazvali muslimani.Da nisu oni izmislili logore,kolonije,robove?Kroz istoriju se zna ko je najvece zlo covecanstva.Ali veru koju cvrsto nose u sebi zele po svaku cenu da obesmisle terorizmom kao i nas srbe da smo neki divljaci.Zalostan je taj zapad zajedno sa njihovom mamol americkom...
?

??

pre 21 dana

у чије је име извршен тер.напад на Москву? Ко се бусао у груди да је одговоран? Зашто (ако је тачно) примају паре од Запада у име Алаха?
д

дон јое редингтон

pre 21 dana

још нема коментара, познавалаца свега и свачега, идеалан текст да се раскчапе
0

011

pre 21 dana

kud bas sad kad je Perez tek renovirao Bernabeu da ga terorisu