©AFP, ©Reuters
©AFP, ©Reuters

Artur promenio ploču, ipak hoće da pregovara s Juventusom

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.05.20. | 18:06

Korak napred u smeru trampe za Miralema Pjanića

Dugo je Artur Melo oklevao da uopšte razmisli o Juventusovom pozivu, pravdajući se da u Barseloni ima apsolutno sve što mu je potrebno za lepu i uspešnu karijeru. Ali, ne bi Juventus bio to što jeste, da nema mehanizme da “slomi“ čak i one najtvrdoglavije.

Na Čizmi je danas odjeknula vest da je Artur promenio ploču i da sada ipak hoće da sasluša šta je to što mu Juventus nudi. U poslednje vreme se toliko zamrsila priča o trampi dva i dalje aktuelna šampiona, mada se čini da se klupko polako odmotava... Naime, u slučaju da se Arturu dopadne ono što mu Juventus daje, deluje potpuno izvesno da će Miralem Pjanić krenuti put stadiona Kamp Nou.

Izabrane vesti

Otrežnjenje: Luda trampa Barselone i Juventusa – novi detalji

Podsetimo, sve je počelo od one ekskluzive katalonskog Sporta da će Barselona za Nelsona Semeda dobiti Pjanića, De Šilja i 25.000.000 evra, što je u startu delovalo nerealno. Sada se priča o tome da bi Semedo mogao da ode u Torino za De Šilja i novac, a da bi trampa za Pjanića i Artura bila po sistemu “glava za glavu“. Sve je, međutim, još na dugačkom štapu.

Sada je potrebno da prvo klubovi pronađu dogovore sa igračima po pitanju finansijskih uslova, pre nego što se dalje realizuju transferi. Mauricio Sari je definitivno spreman da žrtvuje Pjanića za vezistu nešto drugačijih karakteristika, mada se prvo verovalo da bi mogao da pokuša da obnovi saradnju sa Žoržinjom, što se ipak neće desiti. Bar ne u ovom obliku trampe.

Artur je, s druge strane, odbijao da pomišlja o odlasku iz Barselone zbog govorne barijere, ali i činjenice da mu je okruženje u Kataloniji bliskije. Ali, očigledno se nešto promenilo u razmišljanju, bar ako je verovati uglednom dnevniku Gazeta delo Sport...



tagovi

Artur MeloMiralem Pjanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara