Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bakajokov cilj broj jedan: Ostanak u Napulju

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.01.21. | 18:06

Tvrdi brat i agent francuskog veziste

Karijra Tjemuea Bakajoka nakon što je napustio Monako leta 2017. godine nije se kretala po planu, međutim posle Čelsija, Milana, te ponovo kluba iz Kneževine, deluje da je francuski vezista u Napulju konačno pronašao mirnu luku u kojoj bi voleo da se usidri. Tako bar tvrdi njegov brat, a ujedno i agent Abdulaj dan posle prvenca u dresu Napolitanaca.

“Presrećan je posle prvenca, prošlo je mnogo vremena otkako je poslednji put zatresao mrežu. Pogodak mu je podigao samopouzdanje, a želja da pomogne timu uvek je prisutna”, objasnio je Abdulaj.

Izabrane vesti

Za tri godine promenio je četiri kluba i nigde nije uspeo da konstantno ponavlja igre koje su ga krasile u sezoni 2016/17 sa onom sjajnom generacijom Monaka koja se domogla polufinala Lige šampiona, sa Mbapeom, Lemarom, Bernardom Silvom, Fabinjom... Sada konačno sam Bakajoko oseća da mu sredina prija i da je vreme za dužu pustolovinu.

“Možda je još uvek rano pričati o ostanku, mnogo faktora bi trebalo uzeti u obzir. Na pozajmici je do kraja sezone, još nije pričao sa čelnicima Čelsija, ali ostanak u Napoliju zvuči kao lepa ideja. Igrao je za mnogo klubova, ali srećan je u Napulju i to bi bila idealna opcija za budućnost. Napoli je uvek kandidat za titulu i srećan kraj je scenario koji bi svima išao na ruku”, zaključio je brat i agent francuskog veziste.

Francuz je u dresu ekipe sa Juga Italije odigrao 13 utakmica, a samo jednom nije bio starter. U prilog mu ide i činjenica da je i trener Napolitanaca Đenaro Rino Gatuzo čovek koji je svojevremeno na identičnoj poziciji zavredio epitet jednog od najboljih defanzivnih vezista u istoriji serije A i koji bi savetima mogao dodatno da unapredi njegove igre.


 


tagovi

Tjemue Bakajoko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara