Komentari na vest

Belingem je pola Reala, Vinisijusa uštopovao debitant iz Segunde, a Stole mu na pretnju odgovorio zagrljajem

R

Raffa

pre 6 meseci

Samo da kazem da je Djirona filijala Sitija,a pogledajte sta rade u Primeri.
D

Djape45

pre 6 meseci

Fali iskustva pogotovo u napadu ovog Reala, ali ako nista i Real i Barsa mogu da racunaju na sledecih 10 uspesnih godina ako pogledamo kakve talente imaju i jedni i drugi u timu.
T

Tripko 04

pre 6 meseci

Sad im fali Luka Jovic
g

guskici

pre 6 meseci

Vinicius je igrač ranga Bukayo Saka i slično. Još uvek to nije world class. Treba više snage u duelu i još malo iskustva.
v

vare

pre 6 meseci

Pa u današnje vreme oni su worldclas nema puno boljih na njihovim pozicijama.to samo pokazuje kakav je današnji fudbal
A

Amater

pre 6 meseci

I Real i Barsa se muce, ali je razlika sto se Barsa muci jer nije u prethodnom periodu imala pola prve postave pa su morali igrati Feran Tores, Romeu, Fermin itd. Mada ruku na srce ni ostatak ekipe ne igra nista posebno. Sa druge strane, Real je manje vise kompletan i previse su imali srece da ih Belingem izvlaci u 85+ min na nekoliko utakmica, plus momak nije spic vec vezni. Generalno dosta losi i jedni i drugi, nijanse ce odlucivati sto se tice titule. Deluje je da Barsa ima nesto bolju igru i da dolaze lakse u priliku da postizu golove. A realno i u El Klasiku do prvog gola Belingema jer Barsa bila dosta bolja i sigurnija, uz malo srece mogla je to biti rutinska pobeda, obzirom da su pogodili 2 stative na 1:0, a Real nije imao sansu celu utakmicu, a i taj sut nije sansa vec individualni kvalitet Belingema. Svakako ce biti zanimljivo do samog kraja.
m

ma da bre to

pre 6 meseci

A koga ce ovaj zvaljo sa usnama ko starleta da saceka napolju? Kakav ogavan tip sve provocira i kao posle rasizam, klasican lik kog su maltretirali u skoli....
P

Puta Madrid

pre 6 meseci

Gledao sam Bekama na Netflixu... i bio razgovor sa Figom... pitali ga gde ce igrati Bekam kad je to tvoja pozicija, i zasto je uopste on doveden... jedan odgovor pereza MARKETING-Biznis-zarada.... Jednostavno to ce biti i sa Mbapeom... cist Marketing iako ne treba realu... poz
R

Raffa

pre 6 meseci

Kako Mbape ne treba Realu,kada Realu fali spic,a Mbape to moze da igra?
d

dNga

pre 6 meseci

Bolji je belingem od placljivog kradljivca tudjih golova naravno,nista cudno.
a

artur2

pre 6 meseci

Barca ce na kraju imati 10,15bodova vise od reala..real je dobijaoo na klasu belingema,ali kad pocnu faliti karimovi golovi to je nesto drygo..ovaj mali je vec i previse dao golova..a od vinisiusa to nikad nece se moc ocekivati
g

gost212

pre 6 meseci

Vinicius zasticen ko beli medved juce zreo za 3 crvena ali ne smeju da mu daju da ne bi plakao zbog rasizma

Proficap

pre 6 meseci

Cisto da dodam, zaboravio sam da napisem. Bez Benzeme koji se spusta na 40 metara od gola, Modric i Kros krecu napred u presing, i eto prostora za Vinisijusa i Rodriga. Ako dodje Mbape, opet isto, jer je Mbape tip igraca kao Vinisijus i Rodrigo, i opet nece imati ko da pravi prostor za krila. Mislim da je Real mnogo pogresio sto nije kupio Kejna, jer je on tip igraca kao Benzema, i uklopio bi se odmah u ovu ekipu, koja je naucila da igra po odredjenom sistemu. Ne bi se Kejn nadavao golova kao u Minhenu, ali bi Real igrao mnogo tecnije i lakse. Ovo mi sve nekako na silu.
R

Raffa

pre 6 meseci

Sa Kejnom bi pogodili 100% pogotovo sto je najinteligentniji napadac na svetu,a moze da igra bar jos tri vrhunske sezone.

Proficap

pre 6 meseci

Benzema se spusti na 40 metara od gola, Kros i Modric krenu napred u presing, a onda se otvori prostor za Vinisijusa. Bez Benzeme, nema ni prostora za Vinisijusa i Rodriga. Prosto.
Б

Бибарс

pre 6 meseci

По овој слици би рекао да је Ван Перси уштоповао Винисијуса.
M

Makks

pre 6 meseci

Promeni dioptriju.
K

Karlo junior

pre 6 meseci

Cini mi se da je ovom Relu neophodan klasican spic da otvara prostor krilnim napadacima i Dzudu. Sad mi deluje da ako nekako ne nadju Belingema iz drugog plana, da sve pada u vodu i pitanje je dal ce postici gol. Ovo sto pise da je Dzud dao 44% golova, treba staviti u kontekst koliko je zaista golova Real postigao ove sezone, a to je vrlo malo. Pricamo za Realove standarde, gde je navikao navijace da su jako retke utakmice gde ne postignu bar jedan gol. Ali kad dodje jedan klasican napadac, novi trener Reala ce imati neverovatno talentovan i mocan tim. Sve mladi igraci, sa ogromnim iskustvom i potencijalom, bice zanimljivo gledati sta mogu.
B

Baksuz

pre 6 meseci

To je ta Ancelotijeva taktika izaberi prvih 11 pa sta bude ...
I

Igor978

pre 6 meseci

Odgovor je jednostavan - sada nema Benzeme koji se spuštao u sredinu, kreirao kao napadač i otvarao prostor za Vinisijusa. Mnoge utakmice od početka sezone Real nije trebalo da dobije, davali golove u 90 minutu i slično. Ovo jeste najslabiji Real godinama unazad, svesno su ušli ovakvi u sezonu jer nisu mogli u istoj sezoni da priušte Belingema i Mbapea.
@

@Igor987

pre 6 meseci

Mislim da ni Mbape nece mnogo pomoci, da je potrebniji klasican spic. Mbape nije spic, nije devetka, vise je krilni napadac, kome treba prostor da ti bi bio odlican. A krilne napadace Real ima, ne na tom nivou naravno, ali ima odlicne, ali nema prostor iza njih. Sprdamo se svi na racun Kejna (mozda ga Perez zbog malera nije ni hteo), ali takav igrac koji se spusta i otvara prostor bi bio idealan, bila bi zastrasujuca ovo ekipa tada.
V

Vasikis

pre 6 meseci

Koliko mi je smesno ovo kad fudbaleri mafijaju, tipa Vinisijus ili Nejmar, kao oni nekome prete, a udjes malo jace u duel, kukaju kao devojcice.
n

nepopularno misljenje

pre 6 meseci

Rodrigo je bolji od Vinisijusa