Marko Dmitrović (©Reuters)
Marko Dmitrović (©Reuters)

Betis poslao ponudu Marku Dmitroviću

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 14:50

Na stolu ugovor do 2024. godine

Kako stoje stvari zvezda zimskog prelaznog roka u Španiji će biti Marko Dmitrović.

Srpskom golmanu na leto ističe ugovor sa Eibarom, koji neće produžiti, pa već od 1. januara može otvoreno da pregovara sa zainteresovanim klubovima. A, njih je svakim danom sve više.

Izabrane vesti

Javila se Sevilja, Real Sosijedad, pa Valensija, pominje se i Seltik, a poslednja informacija španskih medija je da dok su drugi zainteresovani, Betis je krenuo u realizaciju! Kako piše Gol Digital, zeleno-beli iz Sevilje su dali Dmitroviću konkrentnu ponudu: ugovor do leta 2024. godinu i primamljive finansijske uslove, mada se ne pominje kolika je visina ugovora po godini.

Kažu Španci da je Betisova ponuda takva da će joj i Sevilja i Sosijedad teško parirati. Ali, naravno, prednost druga dva tima je što će, vrlo verovatno, igrati u Evropi i naredne sezone i boriće se za vrh tabele, dok je sa Betisom takav scenario teško ostvariv. I zato zeleno-beli igraju na kartu primamljivih materijalnih uslova.

I još jedna stvar je jako bitna kod Dmitrovića u izboru novog kluba: želi da bude prva opcija za golmana. Želi da bude „jedinica“, a to bi u Betisu gotovo sigurno i bio, jer Klaudio Bravo planira da se vrati u Čile i da tamo završi karijeru.

U tekućoj sezoni Dmitrović je branio na 15 utakmica za Eibar i primio je 15 golova, a odbrana na utakmici protiv Valensije proglašena je za najbolju u dosadašnjem delu Primere.


tagovi

ŠpanijaPrimeraBetisEibarMarko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara