Bomba u Topoli: TSC doveo Petra Škuletića

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 22:12

Stiže kao slobodan igrač

Otišao je Slobodan Rajković, ali TSC će, sudeći prema poslednjim informacijama, biti znatno jači u prolećnom delu sezone. Superligaš iz Bačke Topole je praktično dogovorio saradnju sa nekadašnjim napadačem Partizana i reprezentativcem Srbije Petrom Škuletićem, objavio je portal Telegraf.

Prema informacijama istog medija snažni centarfor se već priključio novim saigračima, a u Topolu stiže kao slobodan igrač, pošto je u oktobru raskinuo ugovor sa azerbejdžanskim Sabahom. On je u međuvremenu radio individualno, potom je dobio poziv Žarka Lazetića da dođe u TSC, što je vrlo brzo prihvatio.

Izabrane vesti

Škuletić je karijeru počeo u mlađim selekcijama Iskre iz Danilovgrada, ali ga je ubrzo skautirao Partizan, gde je prošao sve mlađe selekcije i bio jedan od najboljih polaznika Omladinske škole.Ipak, nije dobio priliku u prvom timu, već je prosleđen u filijalu Teleoptik, da i u godiama koje su usledile promeio nekoliko klubova.

Počelo je sa Laskom iz Linca, pa su usledile epizode u Zeti, Radničkom iz Niša i Vojvodini, u kojoj je, pod palicom trenera Marka Nikolića, praktično oživeo karijeru i naveo tadašnje čelnike Partizana da ga ponovo angažuju.

Stigao je u Humsku u zimu 2014. godine, upravo po želji Nikolića, koji je u istom prelaznom roku na klupi zamenio Vuka Rašovića, i to se ispostavilo kao pun pogodak, jer je napadač za godinu dana na 28 mečeva postigao 21 gol u svim takmičenjima. Kasnije je nosio dresove turskih timova, Genčelera i Sivasa, igrao je za Monpelje, i u kratkom periodu za pomenuti Sabah.

 


tagovi

Petar Škuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara