Bombica! Fernando Ljorente u drugoj ligi do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.10.21. | 15:44

Iskusni napadač konačno pronašao novi angažman...

Puče transfer-bomba u Segundi! Debelo izvan prelaznog roka jedan od kandidata za ulazak u viši rang - Eibar, angažovao je nekadašnjeg španskog reprezentativca Fernanda Ljorentea (36)! Veteran koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za Bilbao, Juventus, Sevilju, Totenhem, Napoli... želeo je da karijeru nastavi u domovini, pa je prihvatio poziv Gaiske Garitana, trenera koji je pre nekoliko godina imao ideju da ga vrati u Atletik Bilbao. Tada mu nije uspelo jer se Ljorente odlučio za Napulj, međutim sada mu je pošlo za rukom da ga vrati u Španiju.

Ljorente je u januaru ove godine napustio Napoli i pojačao Udineze. Nije se ipak najbolje snašao u Udinama i letos je došlo do razlaza. Imao je iskusni centafor nekoliko opcija, uglavnom su u pitanju bile egzotične dstinacije, zbog čega je toliko dugo i čekao.

Izabrane vesti

Želja mu je bila povratak kući i konačno ju je ispunio.

Eibaru dosta dobro ide ove sezone, drugi je tabeli iza Almerije, ali napadači mu baš i nisu bogzna kako raspucani. Njih trojica postigli su ukupno tri gola. Sa Ljorenteom navala bi trebalo da postane kod i kamo ubojitija. Bez obzira na njegove godine u ovom rangu takmičenja klasa i iskustvo snažnog napadača morali bi da dođu do izražaja.

Fernando Ljorente potpisao je sa Eibarom kratkoročno, do kraja sezone.


tagovi

Fernando Ljorente

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara