""
""

Brajton kupio prvo pojačanje za Premijer ligu - za siću!

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.05.17. | 17:55

Iz Nemačke je stigao Paskal Gros

Samo što je sezona u Čempionšipu okončana, a Brajton je već doveo prvo pojačanje. Radi se o ofanzivnom nemačkom vezisti Paskalu Grosu (25) koji je zvanično kupljen od Ingolštata danas za samo 3.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Toliko je, naime, iznosila otkupna klauzula reprezentativca Pancera u mlađim kategorijama pošto je klub iz Bavarske ispao iz Bundeslige, a prodaja Grosa je bila obaveza jer će njegovom dosadašnjem klubu biti značajno smanjen budžet u drugoligaškom rangu.

Iako Grosa sutra očekuje poslednji meč u dresu Šansera protiv Šalkea, Brajton je danas na svom zvaničnom sajtu objavio da je potpisao četvorogodišnji ugovor sa solidnim vezistom koji je postigao četiri gola i upisao šest asistencija u sezoni na izmaku. 

Gros je zabeležio skoro 200 nastupa u oba ranga nemačkog fudbala, a radi se o omiljenom fudbaleru među navijačima Ingolštata.
“Srećni smo što je Paskal izabrao naš klub, iako je imao ponude kako iz Premijer lige, tako i iz ostatka Evrope. Njegov dolazak donosi nam nešto sasvim novo, drugačiji je od vezista koje imamo, može sjajno da deluje kao lažni centarfor i očekujemo da će u sledećoj sezoni doneti još jedan kvalitet više”, kaže menadžer Galebova Kris Hjuton.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BrajtonEngleskaPaskal GrosPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara