Komentari na vest

Bukari četvrti Zvezdin strelac na Mundijalu u 21. veku, prvi od 2006.

Z

ZVEZDALUX

pre preko 1 godinu

u srbiji ljudi nemogu da shvate da je vrlo tesko da pokazes nesto na onakvim terenima...da igra i Vinicius Junior na onakvom terenu nebi nista uradio...samo ako pogledate kada Zvezda ili Partizan igraju protiv TSC kako to sve lepse i bolje izgleda...zato sto je teren dobar i lopta ne oskace i nema blata itd....

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Ti si opisao beogradsku zonu... Skoro svi tereni su dobri u superligi. Proslo je to vreme kada se igralo po njivama. Ja sam blato na terenima video jedino u CG i BIH u regionu.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ivan fcrs-sta pricas ti druze????? Tereni su nam katastrofa, uzas.. Gledas li ti uooste nasu ligu???????
g

gost namernik

pre preko 1 godinu

Kakav bre Pjunik. A gol na derbiju? Volej levom nogom sa 20 metara. Remek delo.
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Ode ovaj u januaru.
N

Nema

pre preko 1 godinu

Od toga ništa, njemu cena može samo porasti. Neka odigra dobro u LŠ i samo raste.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Bukari je Vinisijus Žunior za sirotinju. Mogu na njemu ozbiljne pare da se zarade. Relativno je mlad, ima dobru brzinu za Evro standarde, malo je tehnički tanak ali ima još dosta prostora kod njega za napredovanje. Ako odigra dobro sledeće sezone LŠ, može Zvezda da uzme za njega bar 15 miliona evra.
s

simra

pre preko 1 godinu

ako on spakuje jos jedan gol na sp, nece on docekati ligu sampiona u Zvezdi, ide za 4 miliona u Galatasaraj
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Simra. On će otići iz Zvezde kada Don Terzinjo bude imao najbolju računicu... ako se razumemo...
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Nekada bila redovna pojava a sada svaki četvrti mundijal! Eto dokle smo dogurali sa ljudima koji nam vode fudbal!
H

Hames

pre preko 1 godinu

Što je lep gol dao Žigić
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Bravo za Bukarija samo neka nastavi...
G

GostUKuci

pre preko 1 godinu

sta nam ovo govori!? Pa da dajemo vise reprezentativaca kvalitetnih Gani hahah

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Ovo nam govori da u Zvezdi ima kvalitetnih igrača nedovoljno cenjenih od medija a bogami ni od sopstvenih navijača.
G

GostMaestro88

pre preko 1 godinu

@Zelenooki ne. To nam samo govori da je on jos jedan u nizu fudbalera koji vise pokazu u reprezentaciji nego u klubu za koji igraju. Eno Asano dao gol Nemackoj, pometnju napravio od kada je usao a u klubu za koji igra nije nesto posebno. U Bohumu ulazi sa klupe, nije standardan. Imas dva tipa igraca, koji je odlican u klubu a u reprezentaciji neprepoznatljiv kao Levandovski u Poljskoj ili SMS kod nas. Tako Bukari da igra za Zvezdu kao sto igra za reprezentaciju do sada bi u ligi postigao 20 golova. Jednostavno to je tako.
X

XD

pre preko 1 godinu

Pa i tog sirotog Dramanija ispljuvaše i oteraše posle Strazbura a dečko je bio odličan. On je bek, nije ni trebalo da čuva igrača na skoku u prekidu. Ali i tada je bilo "aha, kombinacija, linčujmo ga". Jedino što tada nije bilo drušrvenih mreža pa nisu mogli baš svi svoje frustracije da iznose u javnost.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Odgovor ovom GostMaestru Ne nego mi imamo nakaradno merilo vrednosti. Mi više cenimo i divimo se Kataiu koji za devedeset minuta dva puta proturi protivniku loptu kroz noge i opali pod prečku i da evro gol. A za devedeset minuta ne napravi dva sprint i stoji u mestu čekajući loptu u noge. U našoj ligi petnaest timova protiv Zvezde igra sa deset igrača iza lopte. Mi smo sinoć bedno izgledali vaš zbog takvih i sličnih stvari, nama Tadić i Mitrović igraju zbog starih zasluga i zbog naših merila vrednosti koji su daleko od onoga što su trendovi u modernoj fudbalskoj igri. Mi gađamo našeg centarfora iz našeg šesnaestercu. Pa to niko više u svetu ne radi, svi pokušavaju kroz pas igru i neprestano kretanje i trčanje svih igrača da dođu do gola u tome je cela poenta.