Komentari na vest

Čelsijev plan B: Ponuda Palasu od 45.000.000 evra za Francuza

d

duc

pre 9 meseci

Kad vec koritite Romana kao izvor informacije, zasto ne spomenete da je i Siti zainteresovan za njega kada je bukvalno u istoj vesti govorio i o tome? Zasto toliko ne podnosite Siti?
f

fraudizio

pre 9 meseci

ne vidim nigde da su pomenuli romana?
d

duc

pre 9 meseci

@fraudizio Nisam ni rekao da su spomenuli, ali je ocigledno jer je on pisao o tome. Tek posle je neki manje pouzdan lik preneo da je Celsi poslao ponudu, sto ne deluje kao tacno.
4

46

pre 9 meseci

Mete su im stvarno dobri i mladi igrači i to je velika pozitivna promena u odnosu na prethodnu godinu, ali zašto gomilaju igrače koji igraju jednu te istu poziciju, nije mi jasno... Jedino ako misle da uvale još onu curicu Sterlinga negde pa da rotira po krilima Mudrika, Maduekea, Olisea i po potrebi Džeksona, a na poziciji desetke Nkunku, Galager i ovi mladi Kasadei i Čukvuemeka, Santos je čini mi se defanzivni vezni ali je dao nešto abnormalno golova za tu poziciju. Svakako žale se da su imali preveliki roster prošle sezone a izgleda da opet gomilaju igrače, uz to ne igraju Evropu, jedino razumem ako hoće da ih razigravaju u Strazburu pa prodaja.