Da li je vreme za Filipa Stankovića?

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 09:46

Sin Dejana Stankovića bi uskoro mogao na Interov gol

Korona virus se opet uselio u Interovu svlačionicu kao što je to bio slučaj na početku sezone. Posle defanzivca Danila Dambrozija, pozitivan na COVID-19 je i kapiten tima Samir Handanović. On je 11. Interov prvotimac ove sezone koji je zaražen koronom.

Slovenački golman mora u karantin što znači da će Antonio Konte napokon ove sezone promeniti golmana. Zvuči neverovatno, ali Handanović je branio svaki minut za Inter u dosadašnjem delu sezone! U prvenstvu Italije, nacionalnom kupu i Ligi šampiona je odigrao svih 37 utakmica i upisao maksimalnih 3.360 minuta. Sada će morati da propusti naredni meč protiv Sasuola posle kojeg ide reprezentativna pauza tako da bi trebalo da se vrati na gol za duel sa Bolonjom.

Izabrane vesti

S obzirom na Handanovićevo stalno prisustvo među stativama, mnogi su i zaboravili ko su rezervni golmani Intera i ko može da zameni Slovenca. Interova golmanska hijerarhija je nepoznata jer su tu još trojica čuvara mreže: Rumun Jonuc Radu, mladi Filip Stanković i veteran Danijele Padeli.

Po nekim izvorima, Radu je najbliži statusu Handanovićeve prve zamene. Iako je Rumun do sada u karijeri samo jednom branio za Inter (i to protiv Sasuola) a poslednji takmičarski meč je upisao pretprošle godine! Zato postoje šanse da se na golu Nerazura nađe i talentovani Stanković.

Omladinski reprezentativac Srbije i sin klupske legende Dejana Stankovića je ove sezone 12 puta bio na klupi Nerazura. U Interu polažu velike nade u njega zbog čega nije ni poslat na pozajmicu u neki drugi klub letos ili zimus. Za Stankovića su postojale ponude prvoligaša i drugoligaša ali je Konte rešio da ga ostavi u prvom timu i da mladi Srbin napreduje uz Handanovića.

S obzirom da bi Radu vrlo lako mogao da napusti klub na kraju sezone i da ode negde gde će biti standardan, Stankovićeva perspektiva je još svetlija i ovo bi mogla da bude šansa za debi. A i navijači Intera po društvenim mrežama ’prizivaju’ Antonija Kontea da pruži šansu mladom Srbinu. Ne treba trošiti reči šta prezime Stanković znači za Interiste i koliko bi voleli da se dinastija nastavi...

 ---------------------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

---------------------------------


tagovi

Filip Stanković

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara