""
""

Demonstracije u Čileu, narod izlazi na ulicu i apeluje: Aleksise, opameti se, beži iz Arsenala!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.02.17. | 12:40

Neverovatna akcija čileanskog naroda

Navijačima Arsenala neće se svideti poslednje informacije iz Čilea vezane za najboljeg fudbalera njihovog tima Aleksisa Sančeza kojeg zemljaci otvoreno podstrekuju da napusti London.

Izabrane vesti

Verovali ili ne, za ovaj vikend u Santijagu zakazan je marš u kojem najavljeno da će učestvovati oko 4.000 Čileanaca, a koji imaju samo jednu želju i apel za svog mezimca - da se opameti i napusti Arsenal što pre. Bez obzira da li na kraju usliši njihovu molbu jasno je da su odnosi Sančeza i Tobdžija vrlo zategnuti, posebno posle debakla u Minhenu (1:5), a potez čileanskog naroda jasan je signal napadaču La Rohe.

Inače, zakazani miting nosi naziv “Nacionalni marš za odlazak Aleksisa Sančeza iz Arsenala”, što i nije baš neko kreativno ima, ali sigurno da radi posao i da će privući fanove omalenog napadača.

Iz Engleske stižu i nezvanične informacije da je Sančez u svađi sa pojedinim saigračima, te da mu je menadžer Arsen Venger dozovolio juče da skokne do Italije sa prijateljem na kratak odmor, tako da predstoje burni dani na Emiratima.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Aleksis SančezArsenalČileLiga šampionaPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara