Komentari na vest

Drama u PLS-u: Dvojac iz Gane ostavio Dubočicu bez plej-ofa, Sani u 90+4 zapalio Šabac!

А

Александар1

pre 17 dana

Наравно да треба смањити најјачу лигу, а поставити предуслове у вези инфраструктуре; да има свој стадион који испуњава услове или да је реновирање у току, те се једну сезону може играти на туђем стадиону. Омогућити приватизацију нпр. Мачве, Смедерева, Ужица, Чачка, наравно и оба Радничка, Војводине... Фудбал је јако профитабилан, али ако се краде, штелује, намешта, онда нема ни профита ни резултата. Сви наведени клубови имају потенцијал да сваке године зараде бар 5 милиона евра од , а Воша и оба Радничка и преко 10 м.
F

FkpCascais

pre 17 dana

Lige kod nas bi trebale da imaju po 16 klubova i da igraju kao sto sada igaju. Sad, SuperLiga bi trebala da bude: 1.Partizan 2.Crvena zvezda 3.Vojvodina 4.OFK Beograd 5.Radnički Niš 6.Čukarički 7.Radnički Kragujevac 8.Novi Pazar 9.TSC Bačka Topola 10.Spartak Subotica 11.Napredak Kruševac 12.Voždovac 13.Javor Ivanjica 14.Sloboda Užice 15.Radnik Surdulica 16.Zemun Prva Liga 1.Mladost Lučani 2.Metalac G.M. 3.Borac Čačak 4.Hajduk Kula 5.Smederevo 6.Dinamo Vranje 7.Rad 8.Mačva Šabac 9.Loznica 10.Dubočica 11.Timok Zaječar 12.Bežanija 13.Jedinstvo Ub 14.RFK Novi Sad 15.Jagodina 16.OFK Kikinda
V

Videces

pre 18 dana

Ofk i Smederevo ulaze Ub i još jedna igraju baraz verovatno Tekstilac
M

Mačvanin

pre 18 dana

Ni nama nije u interesu super liga jer nema para. Dug 700.000e. Ali ne smeta Šapčanima ni to da ispune stadion.
R

Rkee

pre 18 dana

Dubocica Ako ovako nastavi da igra,sigurno ispada
S

Sa sirom

pre 18 dana

Pa kad je trener Burek Andjelković sve je moguće.

Raçip Bakič

pre 18 dana

Šteta da ovoliki Leskovac bude eliminisan,najveća poseta a vojvođanske varošice se forsiraju sa po 100 gledalaca.
A

Asdfgh

pre 18 dana

Svaka čast Jedinstvu ali dokle će sela da igraju u Super Ligi? Dajte malo neki veći centar. Dosta nam je više Surdulica i sličnih.
v

vroom

pre 18 dana

Pa u visi rang se ne ulazi po veličini mesta nego po ucinku na terenu....dokle cete vise kukati ovakve gluposti nije mi jasno
P

Pa

pre 18 dana

Nije to pijaca, nek se izbore pa nek igraju. Čuj dajte.
С

Сале2323

pre 18 dana

С обзиром да су Оџаци продали утакмицу против Гата, њих не занима Суперлига. А и где би, кад немају услова, стадион, немају ништа. ОФК-а ми није јасна, изгледа да је Терза стопирао тај пројекат, можда због пара, можда док клуб не стане сам на ноге, јер није јефтина ни Суперлига, можда нешто треће. Инђија класика, продаје утакмице, инфраструктура ораница. Остају значи Смедерево и Уб који креће у реконструкцију стадиона. Остали ме верујем да их занима Суперлига, јер немају ни услове јадни...
V

V1ad

pre 18 dana

Pola klubova Superlige nema uslova za istu a ne ovi jadnici.
s

shommy

pre 18 dana

OFKA Posto bodovi?
K

Koliko

pre 18 dana

Se sećam, svi su pričali da će oni biti ugurani u super ligu,zbog stadiona. Kad ono nema ih ni među osam.
G

Gost112358

pre 18 dana

Ugurani su u Prvu ligu. Za Super Ligu ima vremena. Sad je fokus na Terzinu OFK-u
S

Srbija 1999

pre 18 dana

I to im je odlicno kako su igrali drugi deo prvenstva.
D

Dr Kovačević

pre 18 dana

Da li će oficir za integritet reagovati posle utakmice Tekstilac-Gat? Utakmica je skinuta sa lista svih kladionica zbog velikih uplata na Mladost Gat!
m

metalika moj dobar

pre 18 dana

gledao sam ...ta utakmica je sramota. Tekstilac nije hteo da predje centar , prvi gol za zatvor dozivotni . Publika jedno 70 puta " ajde plavi sta vam je ,ajde..." sta im je ?? haha
Z

Zoff

pre 18 dana

Smešan i jadan penal za Smederevo! Guraju se nenormalno Smederevo i Jedinstvo UB, ko malo više prati politiku u Srbiji zna i zbog čega!
C

Chics

pre 18 dana

Kako ti lupetaš. Pa Jedinstvu se na ubu sufi 45:55. Samo pljuješ. Nisi gledao ni jednu utskmicu. Sve smo pošteno pobedili i pošteno zaradili drugu poziciju.
C

Chica

pre 18 dana

Pojma ti nemaš. Zaslepljen si politički toliko da si zaboravio da je Vidića predložila Skupšina Jedinstva za predsednika FSS. Baš nas guraju i vole.
Z

Zoff

pre 18 dana

Fudbalski savez ih ugurao u PLS pre dve godine kao trećeplasirani tim na Zapadu, jer na terenu nisu ni u ludilu mogli da uđu u viši rang!
z

ziuki

pre 18 dana

ociglesno nemas pojma
C

Chica

pre 18 dana

Ni to ne znaš. Ušli smo, zato što su dtugi odbili. A valjda smo potvrdili da smo zaslužili. Prošle godine, kada su takvi kao ti, pisali kako smo ‘’ugurani politički’’ i kako ćemo prve zezone služiti drugima za gol razliku i kako ćemo ispasti već na kraju sezone, mi osvojismo šesto mesto, ove sezone smo na drugom mestu i borimo se za ulazak u Super ligu i to je sve čisto kao suza. Da se ne oslanja na politiku, Jedinstvo je dokazalo kandidovavši Vidića. Jedinstvo vodi Nemanja Matić čestiti čovek koji troši svoj novac i koji pokazuje kako se voli svoj klub i rodni kraj. Šta bi ti još?
Z

Zoff

pre 18 dana

Da da niko nije hteo, pa onda ajde opoziciono Jedinstvo sa Uba! Istina je da su te godine za to upražnjeno mesto konkurisali još Bačka, Budućnost, Zemun, Mladi Radnik, Timok, Smederevo i Borac Čačak, ali da je IO FSS u "interesu fudbala" to mesto dodelilo Jedinstvu isključivo zbog političke zaleđine!
C

Chica

pre 18 dana

Radpoložen sam da ti još pojasnim. Kriterijumi za ulazak u Prvu ligu na način na koji je ušlo Jedinstvo nisu bili samo želja i volja već i uslovi kojima sredina raspolaže, mogućnostima za razvoj fudbala, finansiranja, stadion, tereni, hoteli. Ub je grad koji ima uslove za ravoj sporta bolje nego mnogo veći gtadovi. U ostalom možeš da dodješ i uveriš se. A od svih klubova koje si nabrojao Jedinstvo je dokazalo da je bolje i da je zasluženo tu gde je. I još nešto, Jedinstvo nije politička organizacija već sportska. Nikakav pozicioni ili opozicioni klub. Ja sam napisao da se ne oslanja na politiku i ako je po tvom mišljenju to nemoguće. Jedinstvo je sportski motivisano. Vodi ga uspešan sportista koji ima viziju i tu je gde je. Nadam se da se slažeš da nije razočaralo?
Š

ŠTO PRE

pre 18 dana

Napraviti Superligu i Prvu ligu sa po 12 klubova.
R

Rongi

pre 18 dana

Ne shvatas da je superliga napravljena u korist BG blizanaca 30 goodina unazad, samim tim je liga sa 12 klubova besmislena. Dok se ne privatizuju blizanci, nista od lige.
E

Eeeee

pre 18 dana

Kakva sramota za Dubocicu. Navijao sam da udju u Superligu, ali ocito da nemaju ni dobar sastav, kao ni rukovodjenje. Nadam se da ce Smederevo uci uz OFK, mada je danasnji kiks veliki minus.
C

Chica

pre 18 dana

U Superligu će ući Jedinstvo. Živi bili pa videli.