Komentari na vest

Džaba Postekoglu ima raspucanog Rišarlisona, kad mu brani plašljivi Vikario

T

THFC 1882

pre 3 meseca

Odličan golman, ali očajan na kornerima i to je Guardiola prvi pročitao. Od te kup utakmice svi idu na istu foru i očigledno funkcioniše. Mora biti puno jači i odlučniji u svom prostoru, ako sam sebe ne zaštiti, sudije mu sigurno pomoći neće. Hojbjerg redovno gubi lopte, ali ide na kraju sezone, ono što brine su kiksevi koje pravi Udogie u odbrani, postalo redovno. Prva sezona pod Angeom, bitno je da završe u top 4-5,. Već iduće, uz prava pojačanja, treba očekivati puno više.
b

bosko2020

pre 3 meseca

Izgleda da me Richairlson cuo kad sam rekao da je za cempionship ahhaa,sad eksplodirao zadnjih par utakmica.Da ne bude i on 100 milki na leto hahha.
h

hik

pre 3 meseca

zasto Petrovic kod prva dva gola Liverpula nije izleteo sa linije da skrati ugao i dekoncentrise Zotu i Bredlija?
r

raraspucan

pre 3 meseca

koliko godina su zver cekali da se raspuca, mogu i vikarija jedan mec. bolje da ste napisali plasljivi risarlison se konacno raspucava
L

Logann

pre 3 meseca

Možda je sad prodao al im je zato doneo jedno 15 bodova do sad svojim bravurama na golu
O

Ostriga

pre 3 meseca

Armando Broja i Guljelmo Vikario zakleti neprijatelji Mozzart Sporta. Koliko ste ih napljuvali u poslednjih nekoliko dana, covek bi pomislio da stvarno nesto licno imate protiv njih dvojice.
J

Jaffa keks

pre 3 meseca

Da se nadovezem za golmana. Vikario kad je dolazio, mislim da smo svi bili u fazonu, ne znam koliko ce se proslaviti sa onim malo poznatim golmanom. Decko, gledajuci citavu sezonu do sada, po meni najvise se istice od svih golmana u ligi.
J

Jaffa keks

pre 3 meseca

Ovaj Totenhem igra bas lep fudbal. Ono uzivanje gledati. Drugi gol, pa sta reci. Steta sto samo prosipaju bodove, ali mislim da ce i to doci na svoje vremenom. Trener im je tu pola sezone. Svakako su u napadu mnogo, mnogo bolji nego ranije. Ne zavise od pojedinaca toliko, sto je najbitnije.
g

gostq

pre 3 meseca

Prvi je golmanov drugi vec ima vise krivca. Romero i njegovo izbacivanke lopte na peterac, ali mislim da je Kulusevski glavni krivac jer pravi glup faul na 35m od gola. Svakako mislim da Kulusevski polako gubi mesto jer je ocajan u zadnje vreme. Postekoglu ne moze da igra sa ovim defanzovnom veznjacima(Hojberg, Bentakur) veliki razlika u tempu i kontrolisanju utakmice kad su tu Bisuma i Sar.
W

Wij

pre 3 meseca

Kakva steta, bas sam bio siguran da je Vikario odlican golman, ali dobro mozda mu je los dan samo
G

Goksii

pre 3 meseca

Do prije sedam dana, Vikario je bio ponajbolji golman u Engleskoj.
j

jysjj

pre 3 meseca

šta reći to su ti novinari mozzart sporta znaju samo naručene tekstove fa pišu
M

Mnogo loše

pre 3 meseca

Kako vi novinari dajete sabi za pravo da ocenjujete golmane kao da ste najveci stručnjaci na top polju. Decko je ove sezone medju 5 najboljim golmanima u premijer ligi a za drugi gol nista nije kriv. Vredjate i negativno komentarisete sve i svakoga bez ikakve odgovornosti. Mnogo ste umislili da ste bitni i zarad citanja i šerovanja izgubili ste kredibilitet i postovanje. Niste ni N od novinara sram vas bilo
g

gost305828294

pre 3 meseca

ono što je nekad bio wba ili stoke to je danas everton...