Komentari na vest

Everton dobio pomilovanje, vraćena mu četiri boda

M

Merzisajd

pre 2 meseca

Cinjenica je da su ljudi sa Merzisajda trn u oku britanskoj vlasti. Uostalom, oni sebe ne vide kao Engleze, Britance, nego vec kao Skauzere. Slicno bi bilo mozda kao sa Baskima, da kazu za sebe da nisu Spanci nego Baski. Skauzeri su non stop protiv vlasti, uvek revoltirani i protestvuju. Liverpul je uvek izvlacio deblji kraj u sukobima sa FA, videli smo samo ove sezoen sta je bilo u utakmici sa Totenhemom, npr. Tako da, ni Everton nije nista manje postedjen od crvenih. Videcete da se Notingemom nece biti nista, a kazna za Everton ce ostati.
O

Oh yeah

pre 2 meseca

Čitao sam da se i protiv Sitija vodi istraga, ali da je predmet jako obiman i trebaće godine da se dođe do zaključka. Postoji opasnost i da neke titule dođu u opasnost. To protiv Sitija je put kojim se ređe ide. Ovako, udri po Evertonu i N. Forestu, treniraj strogoću i pokaži da se ozbiljno radi. Nije ni UK što je nekad bilo. Ah, ta pusta lova.
D

Dejček

pre 2 meseca

Za Siti se ceka mec sa Lpulom pocetkom marta, da vide ishod utakmice, pa ako crveni izgube, da se uleti klizeci Sitiju sa -10 bodova, da moze Klopara nakeženih bisera da se pozdravi sa ostrvom:)
U

Uuuuups, da

pre 2 meseca

Potpisali bi oni - 10 bodova blanko, sa Klopom i bez njega. Šta ima LFC s njihovim poslovnim poduhvatima? Tu je igra oko nekih titula i leta u dve lige niže. Lično ne verujem, ali da je Everton u pitanju tako bi bilo.
@

@@@@

pre 2 meseca

Čekamo da vidimo za Čelzi i Siti. Protiv njih se takođe vodi istraga.
F

FM

pre 2 meseca

Kad ce kazna za City? A da, za njih je puj-pike ne vazi.