Radost reprezentativaca Francuske (©Reuters)
Radost reprezentativaca Francuske (©Reuters)

Francuska i Engleska najisplativije opcije

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.12.22. | 10:43

Mozzart daje najveće kvote na svetu

Mundijal je u punom jeku, a bukmejkeri Mozzarta ne menjaju navike. Svakodnevno spremaju iznenađenja i specijale, a nedelja nije izuzetak.

Za danas su spremne dve promo kvote na dva susreta osmine finala Svetskog prvenstva. Najpre, jedinica na branioca titule Francusku u susretu sa Poljskom, kao i na slavlje Engleske u večernjem okršaju protiv Senegala.

Izabrane vesti

Devet izmena u startnoj postavi u poslednjem meču grupne faze sa Tunisom učinile su svoje prljavo delo i aktuelni svetski šampion je izgubio od afričkog tima, mada je uspeo da ostane na prvom mestu u grupi. Didije Dešan je svesno napravio ovaj korak, kako bi iskoristio šansu da prvi tim odmori pred obaveze u plej-ofu. Trikolori su pre toga savladali Australiju sa 4:1 i Dansku sa 2:1. S druge strane, poraz u poslednjoj utakmici od Argentine (0:2) ostavio je neprijatan utisak u pogledu Poljske. Ekipa je igrala mlitavo, dok očekivana nadmoć u napadu nije donela nijednu šansu, pa čak ni šut ka golu. Štaviše, dolazak Poljske do osmine finala omogućen je zahvaljujući Meksiku, koji nije uspeo ubedljivije da savlada Saudijsku Arabiju. Poljska je prethodno remizirao 0:0 protiv Meksika i pobedio Saudijsku Arabiju 2:0.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

ENGLESKA - SENEGAL (NEDELJA, 20.00), KEC 1,63

Reprezentacija Engleske je već 56 godina u potrazi za velikim međunarodnim uspehom. Ubedljiva pobeda u poslednjoj utakmici grupne faze protiv Velsa samo je dodala uzbuđenje oko Gordog Albiona. Englezi još nisu izgubili na turniru, a pored toga postigli su devet pogodaka i pokazali da su se izborili sa ozbiljnim pritiskom navijača. Velika očekivanja su na ostrvu i od večerašnje utakmice, jer se Tri lava suprotstavljaju autsajderu, ali maksimalno motivisanom i ponosnom protivniku Selenegalu. Još na startu Mundijala 2022. predviđalo se da će utakmica između Senegala i Ekvadora odrediti ko će da osvoji drugo mesto u Grupi A. Afrikanci su bili uspešniji i prošli su do osmine finala (2:1), kao treća selekcija sa Crnog kontinenta u plej-ofu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara