Gajić kao savršeno levo krilo - prvi put dva gola u karijeri, ali bi sve menjao za pobedu u derbiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.10.23. | 11:25

Srpski fubaler seriju odličnih partija krunisao sa dva gola

Uloga igrača na terenu zavisi isključivo od trenera i njegovih zamisli. Ponekad se one donesu željene rezultate, a ponekad i nadmaše očekivano. Šef struke CSKA iz Moskve, Vladimir Fedotov, u poslednjih pet kola ruskog prvenstva stavio je Milana Gajića u ulogu levog krila i pogodio direktno u metu.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, igrač koji je samo jednom nosio dres seniorske reprezentacije Srbije, jučerašnju rapsodiju u velikom moskovskom derbiju najavio je asistencijama protiv Rostova i Baltike, a onda je zapucao na Otkritije areni i prvi put u profesionalnoj karijeri postigao dva gola.

Izabrane vesti

Gajić je u redove Armejaca stigao u julu 2022. godine, a do sada je zabeležio 57 nastupa, postigao šest golova i zabeležio osam asistencija. U ulozi levog krila igrao je sedam puta, uz učinak od tri gola i dve asistencije.

Ipak, domaći Spartak je uspeo da se izvuče pogotkom Hesusa Medine u šestom minutu nadoknade i izbegne poraz (2:2).

"Imali smo šanse, mogli smo da postignemo više. Na kraju smo ispustili pobedu, takve utakmice se dešavaju, ali je ovo ipak bio dobar derbi. Ovo je prvi put da sam postigao dva gola na jednom meču u karijeri. Kod prvog pogotka sam video da golman stoji daleko od gola, šutirao sam i hvala Bogu sve je ispalo kako treba", rekao je Gajić, a potom nastavio:

"Da li ću sada biti stalni strelac za CSKA? Mogu da kažem da bih svoja dva gola zamenio za pobedu", dodao je srpski fudbaler.

Iako je odigrao vrlo dobar derbi, CSKA se još uvek nalazi na razočaravajućoj osmoj poziciji na tabeli sa deset bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Krasnodar.

Ukoliko ovako nastavi, Gajić bi definitivno mogao da se nametne i kao kandidat za reprezentaciju Srbije, pogotovo što se idealno uklapa u sistem za bočnim igračima, pa poput Darka Lazovića može kvalitetno da odgovori na oba boka.



tagovi

Milan Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara