Foto: ©Reuters
Foto: ©Reuters

Godinu i po dana bez dobitnog tiketa, a onda najveća pogođena kvota i karta za odlazak na Svetsko prvenstvo

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.04.22. | 14:39

Goran Novaković je 22. putnik u Mozzartovom avionu za Katar

Polako, ali sigurno Mozzartov avion za Katar sve je popunjeniji. Do kraja takmičenja ostalo je još okruglo 100 slobodnih mesta, jer danas smo dobili i 22. putnika na Prvenstvo sveta u Dohi.

U pitanju je Goran Novaković o čijem ste LUDOM TIKETU mogli da čitate jutros. Naš kladilac iz Velike Plane odigrao je sedam parova i u svakom od njih igrao na – golove, pogodio najveću kvotu (953,90) u danu i zasluženo rezervisao kartu za meč Srbije i Brazila na Svetkom prvenstvu u Kataru.

Izabrane vesti

Priznaje Goran Novaković da dok je sastavljao tiket nije ni bio upoznat sa našim takmičenjem "Pogodi najveću kvotu".

"Nisam znao za vašu nagradnu igru. Tek mi je jutros vaša službenica javila da sam u okviru tog programa i da očekujem poziv iz Beograda. Ne, ne, ja tako igram u principu već dugo, 15-20 godina igram u Mozzart kladionicama."

Naš kladilac se na dobitnom tiketu opredelio za dve, kako kaže, njemu omiljene igre – 1tm2+ i 1ug2+.

"Godinama već igram tako, na golove. Recimo to - prvo poluvreme dva plus, najviše volim tu igru, ili tim jedan daje dva gola u prvom poluvremenu. To igram već godinama."

Ipak, dobitka kombinacija vredna puta u Dohu nije mu ranije donosila previše sreće.

"Nije dobitna. Nisam dobio pare na kladionici godinu i po, dve. Tek sam prošle nedelje dobio 15.000 dinara, i evo sad ovih 136.000", govori naš sagovornik kroz smeh.

Iako je Orlove bodrio sa tribina kad god je imao priliku, ističe naš kladilac da bi ovog puta nagradu najradije ustupio svom sinu.

"Jesam, u Beogradu kad je bilo išao sam kad god je moglo. Ali imam sina koji je aktivan fudbaler i vilo fudbal više od mene, i on bi to hteo da vidi."

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. te je još okruglo 100 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!


tagovi

pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara