Komentari na vest

Gotovo: Babić stiže u Moskvu za 5.000.000 evra

C

Czbgd

pre 9 meseci

Iz one Španske lepote u zimu , sivilo i izolaciju?!?
S

SVETOSAVAC

pre 9 meseci

Decko je tek 96 godje, i vidara je iz Spartacka oshao kod Fergusona !
S

Snoopy

pre 9 meseci

Da samo sto je Vidić sa Spartakom igrao evropske tekne ovaj to neće jos dugo
J

Jovan Pantovic

pre 9 meseci

Stefan Mitrovic moze u reprezentaiju komotno, isto i Veljko Birmancevic.
U

U pravu si

pre 9 meseci

Lazovic 32god i u Veroni igra ofanzivnog veznog, isto i Djuricic, ne mogu krilo da odrade dok zamena Zikovicu bi bili Veljko i Stefan. Mladi i brzi, dobar dribling obojica.
G

Gost1234

pre 9 meseci

Nije mi jasno da odes iz prelepe Spanije za tako mali ugovor u Rusiju!????!!??????? Iz primere u mrtvu rusku ligu??????? I to kazem kao rusofil....................
c

cccpeki

pre 9 meseci

Slazem se sa tobom?Nemoguce da manje placaju u Almeriji!!!
N

News

pre 9 meseci

Babic je bio najmanje placen igrac i dobijao je minimalac za la ligu od 150k godisnje ove godine su mu povecali na 300k a u Spartaku ce dobijati 1.5 mil evra.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Decko je drvo, ta liga ce biti super za njega jer se igra spor fudbal u Rusiji, gledao sam Erakovica samo se dobacuju 90min u odbrani.
g

grobar32

pre 9 meseci

Ovaj u spartaka, erakovic u zenitu,masovic isto tako mozda rusija ili ce ostati u prosecnom bochumu, tadic u fenerbahceu, onaj brko u al hilalu, kostic i vlahovic ne igraju evropu..... jadni li smo mi na evropskom ako se plasiramo....
L

Lazeta

pre 9 meseci

Zato minutaza Grujicu koji igra LS, ali ne Piksi stavlja Lukica koji je grejao klupu u Fulamu kako je stigao..
O

Orozco

pre 9 meseci

Trom i spor, jedino taj skok sto ima. Toliko hvalospeva, traka u Almeriji, a cim dodje do reprezentacije vide se svi nedostaci. Lako ispada pozadi, nema neku stabilnost u pasu, niti je jak u duelima 1 na 1. Nije mi jasno kako se to zamaskira u klubu, a dodje do izrazaja u rerezentaciji. Nije ni Almerija klasicna bunker ekipa. Mrka kapa za buducnost sto se tice stopera u A selekciji. Masovic, Babic, Erakovic, ne zna se ko je izvikaniji. Milenkovic nekonstantan, Gudelj ne uliva poverenje. Za ove koji jedva cekaju da napadnu one koji kazu kako je samo Pavlovic dobar, nije ni on neka klasa, ali je bar srcan i uporan. Ako ne krene uvoz iz dijaspore, bice susan period, jer u mladjim selekcijama nema kvaliteta za najvisi nivo, a klupsku politiku necu da komentarisem.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Pavlovic i Milenkovic su zacementirali svoje mesto ali stoper izmedju njih fali, ja mislim da treba baciti u vatru Erakovica ili Masovica. Obojici skocila vrednost na 9M pa sta bude bude, Gudelj ispada u svakoj utakmici i ostavlja igraca 1na1, svaki put Vanja spasio, i protiv Bugarske i Litvanije i CG..
P

Partymaker

pre 9 meseci

Kod nas bi i mnogo jači i bolji štoper smešno izgledao jer nemamo sistem, nemamo igru, ne zna se ko koga čuva i ko sta radi na terenu, svaka čast izuzecima
l

likuli

pre 9 meseci

Baš me zanima ako taj fond solidarnosti funkcioniše kako treba, gde će u Vojvodini završiti pare od transfera evo Babića, a pogotovo Sergeja. Ni od 5 miliona 3 ili 4% nisu male pare.
S

Sa Petrićevca...

pre 9 meseci

Srećno,sugrađanine,zaslužio si!
g

guki

pre 9 meseci

Igrac koji se vise uklapa u timove koji igraju na kontru... Odlican je u skoku,cvrst u duelu,dobro i cita gde ce lopta. Tesko ce se snaci u Spartaku jer je previse trom za ekipe koje napadaju. Ali srecno naravno.
И

И

pre 9 meseci

Звезда је за њега требала извући мало више новца. Али није тип играча који се уклапа у Звезду од чије одбране се очекује да стоји високо. Осим у 6 утакмица, ако се уђе у неку групну фазу, Звездина одбрана стоји на центру. У Алмерији одбрана стоји у својих 16 метара што сакрива неке Бабићеве мане, које ће се врло брзо показати у Спартаку од кога се очекује да напада и стоји високо. Класично незнање и играча који је клуб за њега, као и клуба који му играч треба.
a

ađutant

pre 9 meseci

Pripada li koji procenat zvezdi....
N

News

pre 9 meseci

Zvezda nece dobiti nista. Vojvodina ce dobiti 4 % a Real Sosijedad 1.5% od njegove prodaje.
S

Stevo5

pre 9 meseci

Zašto je oteran iz Zvezde?
a

ađutant

pre 9 meseci

Struka je u zvezdi napravila pogrešnu procenu....

Goran Milojevic

pre 9 meseci

Која струка??? Па то све муфљузи и подрепаши....за мало еврића и рођеног би брата продали
S

Sjdb

pre 9 meseci

Pa šta bi sa viljarealom i 20 mil?