Da se ne ljubimo: Tilo Kerer ide iz Vest Hema (©Reuters)
Da se ne ljubimo: Tilo Kerer ide iz Vest Hema (©Reuters)

GOTOVO: Mavropasnos proterao Kerera iz Vest Hema, Monako se ovajdio za 12.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 09:49

Računamo tu i pozajmicu i otkup ugovora

Prošle sezone standardan u pohodu na pehar Lige konferencije, ali trenutak kada je Vest Hem potrošio 20.000.000 evra na Konstantinosa Mavropanosa značio je i kraj londonske karijere za Tila Kerera. Nemac je ove sezone odigrao samo 19 minuta u Premijer ligi, shvatio signal i danas krenuo na lekarske preglede u Monako.

Kneževima je bila potrebna dodatna opcija u defanzivi s obzirom da će zbog Afričkog kupa nacija ostati bez nekolicine igrača (Salisu, Singo), a Kerer je provereno i ne toliko skupo rešenje.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Šalkea i Pari Sen Žermena će u Monako stići na šestomesečnu pozajmicu za koju će Kneževi platiti 500.000 evra. Međutim, pouzdani Florijan Pletenberg iz nemačkog Skaja piše da su u ugovoru i klauzule koje će dovesti do obaveznog otkupa ako Kerer ostvari neke prilično lake ciljeve na stadionu Luj drugi.

U tom slučaju Monako će morati da izdvoji još 11.500.000 evra za obeštećenje. Sve skupa 12.000.000, tačno onoliko koliko je Vest Hem avgusta 2022. dao Pari Sen Žermenu kada je dovodio Kerera.

Čini se – svi zadovoljni. Iako je sav posao rešen u razmaku od samo dva dana. Samo još da Kerer danas prođe lekarske preglede.


 



tagovi

Tilo KererVest HemMonakoZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara