Severna tribina (©HNK Hajduk)
Severna tribina (©HNK Hajduk)

Grke čeka pakao na Poljudu: Hajduk za četiri sata rasprodao karte za PAOK

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.23. | 15:03

Severna tribina “planula” već u prvom satu...

Kuglice na žrebu za Ligu konferencije spojile su Hajduk i PAOK, a Grke na Poljudu čeka pravi pakao. Stadion je rasprodat ekspresno.

Na Poljudu neće imati gde igla da padne. Nakon meča sa Rijekom, splitski klub prodao je sve ulaznice i za evropsku utakmicu. Četiri sata po puštanju karata u prodaju, više ih nije bilo. Sve su otišle. A, već u prvom satu “planula” je severna tribina.

Izabrane vesti

Nedelju dana pre prve utakmice karata u Splitu nema ni za lek. Još jedanput su Hajdukovi navijači razgrabili sve dostupne ulaznice,sve su bile rezervisane za članove. Jer, tamo važi jedan član - jedna karta. Takav je model, a članova je preko 85.000. Oni koji to nisu praktično da nemaju nikakve šanse.

Hajduk je na Poljudu od početka sezone odigrao jedan meč. Na tribinama je bilo bezmalo 33.000 duša, Rokas Pukštas srušio je Rijeku u Jadranskom derbiju, ali talentovani vezista koji ima američki i litvanski pasoš zbog povrede neće biti u konkurenciji za dvomeč sa klubom iz Soluna. Ostao je Majstor sa mora bez jednog od najboljih za PAOK.

Dobra stvar za Ivana Leka, stručni štab i igrače Hajduka jeste što će moći da se posvete pripremi utakmice sa Grcima, za koje nastupaju Andrija Živković i Živko Živković. Za vikend neće igrati prvenstveni meč, utakmica sa Osijekom na Pampasu je odložena, pa će Bili imati više vremena da se posvete analizi evropskog suparnika.


tagovi

Hajduk SplitPAOKLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara