Komentari na vest

Haland naginje ka Sitiju, čeka se zeleno svetlo sa Etihada za transfer od 120.000.000 evra

A

Aba

pre oko 2 godine

On ceka bayern da zamijeni levu,jer zna da bayern igra za napadaca a tu ce se natrpati
c

comi111

pre oko 2 godine

U Liverpul da dodje top bi bilo da ga vidimo tu. Prodajom Firmina, Manea.. plus sad nakon osvajanja premijerlige a mozda i Ls, bice novca dosta i ovako ga imaju, imali bi savrsen napad sa Dijazom, Halandom i Salahom. Kad malo bolje pogledamo Halandu bi najviše i lego takav fudbal i on je atleta. Centarsutevi Robertsona i Arnolda najboljeg desnog beka u istoriji fudbala i asistenta uz duzno postovanje Maikonu i Kafuu. Pitanje za Liverpool dal bi isao toliko daleko sa kupovinom, platom; ali bi sa tim klub podigli na nivou Reala pa i u trci na trofeje, mozda im se približe. Liverpool je sad najbliži na svetu da se primakne Realu po osvojenim trofejima u Ls, s obzirom na to da je Barsa daleko od toga, Milan takodje, Bajern je onako labilan sa ovim trenerom, i ako je on vrhunski trener, dok je u Liverpulu sve med i mleko. Sta ce on Sitiju? , tu se trofeja Ls nece nagledati kao i u Psg-u.

The Intersect

pre oko 2 godine

odvajanjem premier lige 🤣🤣
B

Bel

pre oko 2 godine

Arnold najbolji desni bek u iatoriju fudbala auuu sine a Kafu,Alves pa nas Ivanovic jos i Lam oni igraju sta???
S

Srki987

pre oko 2 godine

Ćuti majke ti, nemoj da te neko čuje to za Arnolda.
c

comi111

pre oko 2 godine

Pratite li vi fudbal ili tek onako? Koliko imaju asistencija, stvorenih kriticnis sansi i golova ostali? Lam, Ivanovic, Maikon, Kafu, Dani Alves? Pa Arnoldu je tek 24 godina, prava atleta, po utakmici pitaj boga u proseku koliko stvara sansi, asistencije u proseku 10 po sezoni i na to ima golove iz slobodnjaka i vec tako mlad Ls osvejenu. Jedino Dani Alves sto je asistirao dosta, ali imajte u vidu da je bio u najboljoj ekipi skoro svih vremena sa tom cuvenom Barselonom, strasni su to bili igraci i kao tim. Arnold je masina od igraca on cak po kvalitetu moze igra plejmejkera na sredini kao Tijago sto igra. U ravni je sa Danijem, za mene je bolji i od njega jer Dani je imao tim onu Mesija pored sebe u kombinatorici, dok Arnold ima Salaha ma koliko dobar on bio nije to Mesi iz onih vremena. Da ne pisem za ostale igrace uz Danija.. Liverpul to nema.
c

comi111

pre oko 2 godine

Da dodam ako Halanda ne dovedu, a iz Salsburga i Lajpciga su trenutno Keita, Mane, Konate itd takodje i Rise cuveni levi bek Liverpula da ga ubedi, imaju sanse. Na to Klop ceni igrace iz Red Bula.. Ako on ne dodje fantastican je i Darwin Nunjez iz Benfike, tu ulogu moze da odigra Suarez u dovodjenu Urugvajca..
G

GrisaZ

pre oko 2 godine

@Bel Poredis koljaca Ivanovica sa Arnoldom? Pa Arnold kao bek ima vise asistencija od pojedinih krila....
Y

YnwaNs

pre oko 2 godine

Ovakve stvari ne treba uzimati zdravo za gotovo, setimo se da je Ronaldo bio u Sitiju gotovo 100% a onda zavrsio u Junajtedu i mnogo transfera pre njega, kao Van Persi itd. Siti ce morati dosta da se pomuci da ovo realizuje, jer ce Bajern zajedno sa Barsom isto jurnuti ka Halandu, posto Levandovski nece produziti ugovor. Dok Fabrizio Romano ne objavi neka desavanja sve su ovo samo nagadjanja. Sto se tice samog Sitija, Haland bi se nadavao golova, jer Siti u toku meca stvori po 20 sansi za gol al nema realizaciju vrsnog napadaca. Kao navijac Liverpula ne bih voleo da ode u Siti, jer su i ovako jaki.
G

Gostzzz

pre oko 2 godine

Haland vec ovako mlad ima brutalan potencijal ihronicnu powredu a dolazi u ligu gde je odbrana ostrija i jaca..ako neresi njegovu povredu ode njegova karijera a jos jenije ni poceo kako treba.Iz Sitija preuzimaju veliki rizik.
A

Alkalizacija

pre oko 2 godine

Nema hronicne povrede, samo odugovlaci zbog transfera, kako se ne bi teze povredio, nisu ostali klubovi ludi da dovode igraca koji je povredjen, nego se sve radi sa planom
G

Gostzz

pre oko 2 godine

E moguce je i to..mada svi pricaju hronicna povreda pa sam mislio i ja..uglanom Alvarez Haland deluje brutalno.
M

Maximilijan

pre oko 2 godine

Decko idi u Bayern i trpaj.
Г

Гост

pre oko 2 godine

Navala?Šta znači navala?Je li to kao ono vratar?
1

1234mixo

pre oko 2 godine

Pa kaže se vratar i vrata, po pravilima
M

Maree878

pre oko 2 godine

Koja je fora? Navijam za Atalantu za koju znam.da nema sanse da ga dovedu i zato cu objektivno reci koja je fora da na ovako premocni siti dpdje jos Haland? Pa budimo rralni niko im nista mogao nebi, garantujem bar 70 golova d abi davao po sezoni jer siti stvara bezbroj sansi po utakmici...
C

Coan01

pre oko 2 godine

Kupe Alvareza da bi doveli Halanda?Haland je igracina i tu nema price ali je isto tako cinjenica da decko ima opasan marketing kao niko od mladih igraca trenutno,mozete da lupate minuse ali cinjenica je da je isto tako 2 klase ispod Mbappea kome trenutno nema ravnog i odgovorno tvrdim da Alvarez moze da nadmasi Halanda za 3-4 godine ako nastavi sa formom kao u Riveru.
G

Gostgost

pre oko 2 godine

Neću lupati minus jer se slažem, Haland jeste mlad i dobar igrač ali je prvenstveno menadžerski i marketinški dobro potkovan.. Ne vredi on više od Vlahovića..
R

Ruskasalata

pre oko 2 godine

Alvarez nije jos spreman za Evropski fudbal, to je i on svestan pa mu nece biti problem da igra kao zamena Halandu ili nekome drugome, Argentinska liga je u rangu Holandske jer se vise igra na tehniku.

shomiNBGD

pre oko 2 godine

Realno i bolje da ode u City nego u Real posto se u Realu ne bi naigrao. Nisu imali 9ku njegovih karakteristika 10+ godina i ne verujem da bi se uklopio. Drugo i bitnije, povredjen je jako dugo, igra na silu i snagu, ako se nesto ne promeni nece moci da ispuni potencijal nazalost (nadam se da gresim naravno)
C

Coan01

pre oko 2 godine

Brate jednostavno nam nije potreban,samo neka dodje Mbappe i eventualno da dovedemo jos jednog desnog beka poput Koundea i to je to,Real sa njima ima ekipu za narednih 10 godina komotno