""
""

Humanitarni tiket u podne: Vladimir Bajić tipuje za Mionu Kojadinović

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.17. | 12:00

Golman Borca s apetitom odigrao na veliki meč između Reala i Junajteda

U novu radnu sedmicu za dobrotvornu akciju koju priređuje kompanija MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ krenuli smo sa glumicom Katarinom Stojanović. Pored Katarine gosti plemenitog listića do sledeće nedelje biće golman Vladimir Bajić, legendarni fudbaler i i eks-reprezentativac Srbije Marko Pantelić, glumac Dimitrije Dika Ilić, čuveni kompozitor Saša Milošević Mare, novi košarkaš Zvezde Nikola Radičević i radnu sedmicu zaključujemo sa kajakašicom Milicom Starović.

Izabrane vesti

Naš današnji gost pokušaće da uz kompaniju MOZZART i fondaciju Budi human pomegne Mionu Kojadinović, a i vi to možete uraditi uplatom na račune - dinarski: 160-480638-67, devizni: 00-540-0002240-6, ili slanje, slanjem 346 SMS-a na 3030.

Današnji gost Vladimir Bajić počeo je u Slogi iz Temerina, potom su se ređali klubovi poput, Mladosti Bački Jarak, Srema, Novog Pazara, Banata, čačanskg Borca, niškog Radničkog i sad se ponovo vratio na stadion kraj Morave.

Evo kako je sastavio, nada se, dobitnu kombinaciju naš današnji poznati gost golman Vladimir Bajić.

Srećno, Vladimire!

Prva utakmica na plemenitom listiću dolazi sa Ostrva, Liga kup, BIRMINGEM - KROULI. Domaći su imali dva trijumfa, remi i poslednja dva poraza. Gosti na poslednjih pet utakmica imaju dva trijumfa i tri poraza, od kojih jedan sa 6:0. Na utakmicama Birmingema bilo je maksimalno po dva gola, a na mečevima rivala tri I više. Timovi nisu ukrštali oružja.
„Mislim da je pobednik susreta više nego očigledan, kec“, kaže za MOZZART Sport Vladimir Bajić.

PREPIŠI VLADIMIROV TIKET

Kao drugu utakmicu na našem dobrotvornom listiću Vladimir je odabrao duel NOTINGEM - ŠRUZBERI, takođe Liga kup. Forest ima četiri pobede i nerešen ishod iz pet poslednjih duela. Gosti imaju isti broj pobeda i samo jedan poraz. Na pomenutim utakmicama oba sastava nije bilo mnogo golova.
„Ponovo pokušavam sa kecom.“

Naš gost je odigrao i treći duel iz Liga kupa, MILVOL - STIVENEJDŽ. Istorija međusobnih utakmica glasi 0-2-1. U poslednjih pet mečeva Milvol ima jedan trijumf, dva remija i dva poraza. Gosti imaju skor 1:3:1, uz prilično golova, na jednoj utakmici šest, a na jednoj osam.
„Još jedan kec.“

I na kraju humanitarnog tiketa naš plemeniti kladilac ostavio je duel koji svi željno iščekuju, utakmica Superkupa REAL MADRID - MANČESTER JUNAJTED. Susret se održava u komšiluku, u Skoplju, na stadionu Filip II. Kraljevi u poslednje vreme imaju dva trijumfa i tri poraza. Junajted ima četiri trijumfa i poraz od Barse.
„Odigraću kombinazziju 1X uz 0-3 gola“, zaključio je Vladimir Bajić koji će dobitak, ako prođe tiket, usmeriti za Mionu Kojadinović, kojoj pomaže i fondacija Budi human.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2056 ENGLK Birmingham - Crawley Town ki 1 1,35
Uto 20:45 2037 ENGLK Millwall - Stevenage ki 1 1,60
Uto 20:45 2064 ENGLK Nott.Forest - Shrewsbury ki 1 1,60
Uto 20:45 6417 USK Real Madrid - Man.Utd. kmb 1X&0-3 (4.5) 1,75

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketsportsko klađenjetiket u podneVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara