(©Reuters)
(©Reuters)

I Partizan čeka Mitrovićev transfer, milionče stiže u Humsku

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 16:56

Na ime sredstava iz fonda solidarnosti, zarada i za Teleoptik

Kažu da je najslađi novac koji stigne neočekivano. A, u Humskoj 1 poslednjih dana sa posebnom pažnjom prate situaciju oko Aleksandra Mitrovića i transfera iz Fulama u Al Hilal.

Po svim informacijama taj posao je gotov. Mitrović je, navodno, krenuo iz Pariza za Rijad, gde će potpisati ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije. Sve kada se sabere, Fulam će na ime obeštećenja inkasirati 50.000.000 evra, dok će srpski golgeter za trogodišnju vernost novom klubu zaraditi 25.000.000 evra po goditi i to neto.

Izabrane vesti

I što se to sve tiče Partizana? Crno-beli kao matični klub Aleksandra Mitrovića, u koji je stigao kao dečak i krčio svoj put kroz mlađe kategorije do prvog tima, ima zaradu od svakog njegovog daljeg transfera kroz UEFA sredstva solidarnosti.

A, kada je ovaj konkretno transfer u pitanju, Partizanu bi trebalo da „kapne“ nešto malo više od 1.000.000 evra. U doba teške finansijske situacije na crno-beloj strani Topčiderskog brda – nije za bacanje. Pogotovo što Parni valjak do skoro nije imao ni struju na stadionu zbog nagomilanog duga. A, trener Igor Duljaj traži da mu se dovedu još dvojica novih igrača.

Zanimljivo je da novac dobija i Teleoptik, takođe kao bivši Mitrovićev klub, a Optičarima će na račun stići oko 300-350.000 evra, računaju u Humskoj 1.

Kako stvari stoje, Partizan bi mogao upravo na konto Mitrovićevog transfera u Al Hilal da angažuje još neko pojačanje, samo bi valjalo da se taj posao ubrza, da bi novajlija mogao da se licencira za dvomeč sa Nordsjelandom u četvrtak. 


tagovi

Aleksandar MitrovićFK PartizanFulamAl Hilal

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara