©Starsport
©Starsport

Igor Matić dobio otkaz u Novom Pazaru!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 16:05

Doskorašnji strateg Čukaričkog posle osam utakmica završio mandat na klupi Plavih

U Čukaričkom je izdržao četiri i po meseca, u Novom Pazaru ni toliko. Igor Matić završio je misiju u gradu kraj Jošanice i Raške posle poraza od Čukaričkog (2:0).

Iz tabora Plavih su putem zvaničnog Instagram naloga nekoliko minuta po završetku utakmice na Banovom Brdu obavestili javnost da su se rastali sa 42-godišnji strategom posle svega tri meseca saradnje.

Izabrane vesti

Mnogi su se čudili odlukom Novog Pazara da se tokom zimske pauze rastane sa Sinišom Dobrašinovićem. S pravom, ispostaviće se. Plavi su se sa Dobrašinovićem profilisali kao legitimni kandidati za izlazak u Evropu, jesenji deo sezone završili su na deobi četvrtog mesta, a tri meseca kasnije 'visi' im i plasman u plej-of.

Tokom pomenutog perioda Novi Pazar se sa Matićem kao kormilarom survao na osmu poziciju, a u slučaju da preživi gostovanje u Kragujevcu protiv Radničkog 1923, Napredak će ga preskočiti i gurnuti i donji deo tabele.

Matić je od dolaska u klub vodio ekipu na osam utakmica i ostvario učinak od jedne pobede, tri remija i čak četiri poraza, a ovaj poslednji protiv Čukaričkog, direktnog rivala u borbi za izlazak na evroscenu, bio je kap koja je prelila čašu.

Do kraja regularnog dela šampionata ostsala su još tri kola, a u njima Novi Pazar čeka pakleno težak zadatak. U narednom kolu dočekuje TSC, potom gostuje Partizanu, dok će u poslednjoj rundi ugostiti niški Radnički. Prethodno će 11. maja ukrstiti koplja i sa kragujevačkim Radničkim u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ko će ga povesti u borbu za plasman u plej-of saznaćemo u danima pred nama...


tagovi

Igor Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara