Imamo sedmog putnika u Mozzart avionu za Katar – doktora južnoameričkog fudbala!

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.04.22. | 15:22

Miroslav Tomašević pogodio kvotu 1.506 i rezervisao svoje mesto na velelepnom Lusail stadionu

Srbija na startu Mundijala igra protiv Brazila 24. novembra, a na stadionu Lusail naći će se i 122 putnika iz MOZZARTOVOG AVIONA. Dobili smo i sedmog putnika, Miroslav Tomašević pogodio je najveću kvotu i dobio je nagradu.

MOZZARTOV AVION jedinstvena prilika da za samo 50 dinara prisustvujete meču Srbija - Brazil 24. novembra na velelepnom Lusail stadionu u Dohi! Sedam putnika već je poznato, ostalo je još 115 slobodnih mesta.

Izabrane vesti

Upravo 50 dinara je minimalna uplata da biste učestvovali u takmičenju „Pogodi najveću kvotu“, u kojem od 1. aprila do 31. maja i od 1. septembra do 31. oktobra svakog dana po jedan igrač dobija mesto na SP u Kataru!

Sedmog dana takmičenja šansu je iskoristio Miroslav Tomašević iz Užica i tiketom sa pet pogodaka stigao do kvote 1.506 kojom je došao do puta u Katar i ulaznice za utakmicu Srbije.

„Osećaj je vrhunski, oduševljen sam nagradom. Obožavam da gledam reprezentaciju, mislim da sa Piksijem možemo odličan rezultat da napravimo na Svetskom prvenstvu. Razgovaraću sa sinom, voleo bih on da ide i da gleda Srbiju protiv Brazila u Kataru. Iako nikada nisam imao priliku da bodrim Srbiju u inostranstvu, draže bi mi bilo da on ode. Redovno pratimo reprezentaciju, sada je uživanje gledati Srbiju“, ističe Miroslav.

Mozzartov putnik u Katar veliki je poznavac južnoameričkog fudbala, pomno prati dešavanja i na svih pet parova odigrao GG4+. Hvatao je kvote u rasponu od 3,90 do 5,00 i postao sedmi dobitnik.

„Veliki sam doktor za južnoamerički fudbal. Pratim i znam sve od Kolumbije i Bolivije do Brazila i Argentine. Prolazili su mi tiketi više od 50 puta, isplativo je igrati na golove. Kvote su dobre, često padaju i ako ste dobar poznavalac prilika nije teško pogoditi tiket“, kroz osmeh kaže srećni dobitnik.

Takmičenje za mesto u MOZZART AVIONU počelo je 1. aprila i trajaće do 31. maja, a onda će se ponovo aktivirati od 1. septembra do 31. oktobra. Dakle, 122 dana za 122 putnika na Svetsko prvenstvo u Kataru! Mozzartov igrač koji tog dana bude imao dobitni tiket s najvećom kvotom (učestvuju tiketi klasičnog klađenja, dakle ne i uživo klađenja, i onlajn i oni uplaćeni na uplatno-isplatnim mestima) obezbediće sebi mesto na ovom ekskluzivnom letu.

POBEDNIK DANA je takmičar koji ima dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Za razliku od uobičajenih nagrada u vidu luksuznih automobila kada su u pitanju takmičenja "Pogodi najveću kvotu", ovaj put Mozzart je spremio 122 nagrade.

Već danas na talonu je još jedno mesto u Mozzart avionu.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!



tagovi

MozzartKatar2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara