"humanitarni tiket Dragana Stojkovića"
"humanitarni tiket Dragana Stojkovića"

Ipak je majstor - prošao Piksijev humanitarni tiket

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.01.17. | 22:16

Na račun Udruženja roditelja dece obolelih od malignih bolesti Zvončica leći će 46.710 dinara

humanitarni tiket Dragana StojkovićaUzmemo tako nekad pa pustimo na Jutjubu klip sa najboljim potezima iz igračkih dana Dragana Stojkovića. I da vam kažemo - liči to na poteze najvećih svetskih asova. Jer popularni Piksi i jeste bio majstor kakav se retko viđa. Pa kad smo to već utvrdili, onda ništa i ne čudi što je majstorski odigrao i Humanitarni tiket u dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART.

Jedan za drugim, dolazili su tipovi Everton - Sautempton 1X&2+, pa pobeda Crvena zvezde nad Zadrom sa malim hendikepom (doduše, i da je bio ogroman ne bi se ništa menjalo), Mančester Siti - Barnli 1X&3+ i na kraju Sanderlend - Liverpul X2&2+. Tek da ovo forsiranje duplih šansi u kombinaciji dobije na značaju. Na uplatu od 10.000 dinara koju donira kompanija MOZZART pogođena kvota 4,67.

Izabrane vesti

Stoga, na račun Udruženja roditelja dece obolelih od malignih bolesti Zvončica ide ček sa 46.710 dinara. I potpisom Dragana Stojkovića Piksija.

Prvi dobitni "Humanitarni tiket" u 2017. godini. Mada smo, tek da podsetimo, još 100.000 dinara poslali na adresu Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku što je bila želja Zdravka Čolića, iako njegov tiket nije bio ovako uspešan.

Nije uvek samo rezultat bitan. Najvažnije je da pomoć ode tamo gde je najpotrebnija.


tagovi

Dragan Stojković Piksihumanitarni tiketmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara