Ekipa Partizana (© Star sport)
Ekipa Partizana (© Star sport)

Partizan se vratio sa mini-odmora i napada Budućnost u punom sastavu

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.24. | 11:32

Pi Džej Doužer u četvrtak normalno trenirao

Četiri slobodna dana imali su igrači Partizan Mozzart Beta posle trijumfa nad Igokeom i plasmanom u polufinale. Bilo je to u nedelju kada je Obradović dao igračima mini-odmor kako bi osveženi krenuli sa pripremama za Budućnost i polufinale. Crno-beli su se u četvrtak u popodnevnim časovima okupili u maloj areni gde su odradili prvi trening u sklopu priprema za polufinale ABA lige.

Ono što je najbitnije napomenuti jeste povratak Pi Džeja Doužera. Američki internacionalac je propustio duele protiv Igokee, a u četvrtak je normalno trenirao sa ekipom i biće spreman za prvi meč polufinala. To znači da je Obradović imao sve igrače na raspolaganju.

Izabrane vesti

Narednih dana, crno-beli će isključivo trenirati u maloj areni jer je na glavnom terenu sve spremno za duele završnog turnira FIBA Lige šampiona. Mečevi se igraju od petka do nedelje, posle čega se sve vraća u normalu kada je najveća dvorana na Balkanu u pitanju.

Posle dosta nepoznanica Partizan je najzad saznao da počinje 30. aprila okršaje polufinala. U Podgorici igra 7. maja, a ako bude potrebne ponovo u Beogradu 10. maja.



tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićPi Džej Doužer

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara