Isko u prodoru (©Reuters)
Isko u prodoru (©Reuters)

Isko se nudi po Evropi, sva vrata mu zatvorena, odbio ga i Betis

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.23. | 14:22

Petostruki osvajač Lige šampiona sa Real Madridom bez kluba od kraja decembra…

Mesecima Isko pokušava da nađe novi klub, još otkako je krajem decembra raskrstio sa Seviljom. Spremni su iz klubova širom Evrope da ga saslušaju, čuju šta ima da kaže i predloži, ali se sve završi ljubaznom zahvalnošću i odbijanjem.

Negde su ga koštali preveliki zahtevi, jer se izuzetno ceni, negda je menjao uslove u poslednji čas, a negde jednostavno nisu bili zainteresovani. Dakle, bilo je svega, a poslednja prilika za oživljavanje karijere delovalo je da bi mogao da bude Everton. Ni od doga ništa, pa je Isko nastavio da kuca na sva vrata i vratio se do Andaluzije.

Izabrane vesti

Ali, nije prišao dobro poznatim prostorijama Ramon Sančez Pishuana, već Benito Viljamarina. Želeo je da ponovo bude na jugu, jer u pokrajini Andaluzija je blesnuo u dresu Malage i dobio poziv Real Madrida sa kojim je podigao pet trofeja Lige šampiona. Video je sebe u Betisu zbog činjenice da su Nabilu Fekiru stradali ligamenti kolena. Slobodan je agenti i Verdiblankosi bi mogli da ga potpišu, ali ne žele.

Tačku na priču oko angažovanja Iska ili nekog drugog igrača posle Fekirove povrede stavio je Betisov predsednik Anhel Aro.

Klub je otvoren za sve opcije, pročešljali smo tržište, videli šta ima na njemu i odlučili da nastavimo sezonu sa snagama koje su nam na raspolaganju. Skoro 99 odsto je nemoguće da neko dođe. Isko? Dobar je igrač. Nudi se na način na koji se nude i drugi igrači kada nemaju klub. Poštujem ga, kao i sve fudbalere, ali mislim da imamo odličan tim”, negirao je Betisov predsednik mogućnost da Isko pojača klub.

Zadovoljan je onim što ima i veruje da ekipa može mnogo toga da napravi u Ligi Evrope, uprkos tome što je na žrebu izvukla Mančester junajted.

Idemo na jedno od najboljih mesta u Evropi, na Teatar snova. Protivnik je težak, ali ćemo se takmičiti. Oni su favoriti zbog budžeta, ekonomskog potencijala, ali zašto ne bismo pobedili? Sa tom željom putujemo tamo. Kada idete na ovakav put i kada ne izgubite, to je kao pobeda. Voleo bih da budemo konkurentni pred revanš na Benito Viljamarinu”.

Osvrnuo se i na Junajtedov debakl od Liverpula na Enfildu…

To je nesrećan slučaj. Samo treba pogledati ono što su uradili u poslednjih 20 utakmica, mislim da su pobedili u 18. Oni su izuzetno težak rival”, zaključio je prvi čovek kluba iz Andaluzije.




tagovi

BetisIsko Alarkon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara