Komentari na vest

Italija sanja najluđe snove: Šest klubova u Ligi šampiona i deset u Evropi!

E

EVROPA

pre 12 dana

cela seria A ce igrati u evro kupovima.

elmagico

pre 12 dana

DJANLUKAAAAA MMMMANĆINI
M

Mile79

pre 13 dana

Ranije se fudbal igrao zbog publike na stadionima, a ne gledalaca pored tv-a. Sada je obrnuto. Dok je postajao Kup šampiona, svi su imali šansu, a nije bilo bitno da li je to nekom na tv-u zanimljivo. Previše fudbala ima na tv-u, zato i jeste dosadan.
Z

Zbaj

pre 13 dana

U redu za ime, Liga Sampiona, a nisu sve sampioni, ali naravno da ce igrati najvise ekipa iz 5 najboljih liga. Ne nego cemo da gledamo prvaka Poljske i slicnih liga, da ne spominjem ove jos losije lige, to bas fudbalu treba...
8

8

pre 13 dana

Napoli će ni kriv ni dužan opet u LS
S

Sutlijas

pre 13 dana

I treba!
р

рндуљо бре

pre 13 dana

Одличан потез УЕФЕ што се тиче најјачих лига. Већина моћних попут Ливерпула омаловажаве ЛЕ и ЛК игра са другим тимом а Италијаи поштују и желе да освоје и зато имају највише бодова и нека су увели то правило, сами себи изборе место више за ЛШ.
J

Juventino10

pre 12 dana

Jedino je Liverpool podcijenio Atalantu, ostali engezi igraju sa najboljim, nego nisu toliko prejaki koliko vi svi mislite. Ta vremena da englezi nece da igraju evropu su odavno iza nas, a vi jos tako razmišljate... Nazalost.
S

Srbija 1991

pre 13 dana

Liga sampiona ne postoji odavno jer igraju ekipe koje nisu sampioni, treba da promene naziv ovog takmicenja.
F

Frksi

pre 13 dana

Ne postoji od momenta kada su napravili Ligu Sampiona 1993/1994.
T

TD

pre 13 dana

1992/93, ne 1993/94.
F

Frksi

pre 13 dana

@TD Hvala, moja greska. Ali je isti kontekst.
I

Internazionale

pre 13 dana

Bolja je Engleska liga 😀
L

Ljuljazim

pre 13 dana

Cini ti se. Engleska liga jeste zanimljivija, jer moze svako svakoga da pobedi, ali na Evro sceni Englezi su tanki.
T

TD

pre 13 dana

Covek je bio ironican.
O

Oleg

pre 13 dana

Tako je bilo i nama prošle sezone... 11 liga Evrope pa sledece nema nijednu pobedu.
М

Макаријус

pre 13 dana

Кад поредиш серију а и лигу без брига то ти је као да поредиш камичак и стену.
G

Gostr007

pre 12 dana

Jes samo sto su to italijani i sto imaju stvarno dobre timove. Jos ako juve i milan i napoli dovedu pristojne trenere bice to evropa gde vlada italija.
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Milan, Inter, *juventus, Roma, Lacio, Napoli, Fiorentina, Bolonja, Torino, Djenova- deset najvecih klubova Italije. Umesto Djenove, tu bi mogla sad da bude bas Atalanta.
b

bakicar

pre 13 dana

Knez Lazar je pitao vojvode koji nam je renking uoči boja na Kosovu, renking je stara srpska riječ.
A

Astrolog x

pre 13 dana

Ti druze kad bi znao koliko npr. turskih reci koristimo ili izvedenica iz drugih jezika (npr. menadzer umesto rukovodilac) od srpskog jezika nista ostalo ne bi.
G

GostLazar

pre 13 dana

"Liga sampiona", takmicenje u kom igra 6-7 sampiona i ostalo Englezi, Italija, Spanci, Nemci i Francuzi od 2-5 mesta. Nekada je takmicenje bilo ravnopravno jer su samo sampioni ulazili, pa smo imali ravnopravne timove
F

Fratr

pre 13 dana

To "nekad" se zvalo Kup Sampiona.
V

Vladimir5

pre 13 dana

Reći ću samo jedno… Bayer.
o

oooooo9999

pre 13 dana

hajp renking 🤣🤣🤣🤣🤣 i novinari i u komentarima
N

Nenad1246

pre 13 dana

"Renking" e moj novinar treba da te sramota i zebe i onog koje dozvolio da se objavi. "Renking"? Vi očigledno lektora nemate. "Renking" čuvena srpska reč.
@

@nenad

pre 13 dana

ne njači
I

Ivan3333

pre 13 dana

Da sve spoje u jedan klub ne bi usli u polufinale LS
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Sledece sezone sledi povratak u realnost. Uzasno je to sto se isto boduju rezultati u sva tri takmicenja, mora to da se skalira. Italijani nisu bolji od Nemaca, Engleza i Spanaca i to potvrđuju rezultati u LS. Nemci i Spanci/Englezi bi realno trebali da imaju dodatnog predstavnika u LS.
I

Internazionale

pre 13 dana

Sada si ti pametniji od UEFE. Evo neka se takmice pa neka dokazu...sto Liverpul primio 3 komada kuci ako je toliko volji od Atalante.. nije bitno koje takmičenje.
Z

Zbaj

pre 13 dana

Italijani jedino nisu bolji od engleza, za od ostalih su bolji, posebno takticki. Spanska liga nikad nije bila gora, Njemacka takodje, a o ligama tipa Francuska i Portugal je suvisno pricati. I kada smo kod engleza, Milan je prakticno ubio Newcastle kada se pogleda dvomec u grupnoj fazi LS, a evo i Atalanta daje 3 komada u gostima, kandidatu za titulu u eng.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Liverpul je u velikom padu, ne mogu Palas da dobiju. Italijani su toliko jaki da ih je Atletiko iz preslabe La Lige kako kazete izbacio... Nemci imaju 2 ekipe u polufinalu LS, Lever marsira ka tituli u LE i ti osporavas kvalitet lige? Lajpcig je razbio Real i odigrao egal meceve sa Sitijem... Ove sezone Bundesligasi dominiraju i samo slep covek to ne vidi. Inter je na srecu prosle godine igrao finale LS, Bajern ih je rutinirao u grupnoj fazi oba puta. (To su rekli i igraci Intera, pogledaj izjave) Da li neko stvarno misli da Milan, Inter, Juve, Roma, Napoli... mogu da pobede Siti, Bajern, Real... Videcete da sledece sezone sledi povratak u realnost i da ce biti 4. liga, u najboljem slucaju 3.
J

Juventino10

pre 12 dana

Kako mzs napisati nismo bolji od engleza, 2 sudara bila u oba smo pobjedili. Sam sebi kontriras. Naravno, da smo bolji. I prosle sezone bi bili bolji nego sudija romu pokra, a i violu, rice penal napravio odmah na početku tekme. Napisano zbaju
д

дон јое редингтон

pre 13 dana

прошло коло сам писао баш на ову тему, да милан неће запињати против роме, управо због лиге шампиона, типујући на 5 клуб, али испаде још луђе може и шест имати, али има оно али, мале су шансе да се овакви сценарији десе, јер ни виола ни аталснта ни рома неће ремити места у лиги који воде у европу зарад можда могућег освајања, европских лига, једино виола њој је спас срзоне да освоји конференцију, и да не размишља о првенству, јер ни рома ни аталанта неће ремити првебство, а а ако буду у финалу лиге, и редослед на табели ко буде пети губи лигу европе, као што сам наговестио за милан да губи лагано сам играо сигурицу на рому у оба меча, добре квоте, и многи су овако резоновали и узели кеш, а у евентуалном финалу, лиге европее, где ће један тим бити пети тај и губи, јер већ има лигу шампиона, и кладионице тај меч неће ни ставити на листу, и нико неће моћи ни реч да им каже да намештају, јер фудбал је округао по квалитиету исти може бити не мора да значи, и вероватно ће ставити национални интерес испред клупског и освајања трофеја,
c

cacak91

pre 13 dana

Brate stavi tacku negde, oci mi krvare dok citam tvoj komentar.

elmagico

pre 12 dana

da je samo tacka bilo bi okej ali ovo da Milan nije zapinjao 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
s

spiritus movens

pre 13 dana

Dajte im citavu LS i LE (mislim na ligu petice), da ne zamajavaju narod bezveze. Ja to iz principa ionako ne gledam vec deceniju i po (osim kad igraju nasi).
V

Vlada01

pre 13 dana

Zato što ne znaš ništa o fudbalu...
R

Rasmusen

pre 13 dana

Uuuu ali si ih nasekirao. Haha. Pa naravno da ce daju ekipama iz liga petice, nece valjda kvazi ekipama iz ovih namestenih kvazi prvenstava sa Balkana.
M

Ma bezi bre

pre 13 dana

Kakva glupost od bodovanja je napravljena udjednacavanjem LS sa LK.. i sad lagano Italija koja nije imala predstavnika cak ni u cetvrtfinalu ispade kao najuspjesnija liga.. ma kako ne
N

Ne nego

pre 13 dana

Ve englezi da prave kvazi rezultate ls kreseci ffp.. Kraj hajpa o englezima kao fudbalskoj nba ligi
F

FM

pre 13 dana

Englezi su godinama osvajali 22.000-23.000 bodova, sad imaju jednu malo slabiju sezonu, igrom slucaja je to bas ta sezona pred promenu formata LS. Znam da ne volite engleze, ali liga im jeste ubedljivo najjaca i tamo se igra najbolji fudbal. Od poslednjih 5 osvajaca LS, 3 su Engleski klubovi i to sve razliciti!
K

Kalabasas

pre 13 dana

Pa to samo frozinone i lece neće igrati u evropi...