Komentari na vest

Iz Moskve stižu signali: Ima nečega između Krasoa i Lokomotive

z

zamisli napad

pre 13 dana

Naučite vi Ivanića, koreanca i sebičnjaka Bukarija da dodaju lopte unapred i kroz prostor kao što Čukarički radi i eto vam 20 golova do kraja lige. Ne može da kreativni stoje na terenu kao kočići i da zvezda sredinu terena nema 7 poslednjih godina.
U

Up

pre 13 dana

Prvo, u nasoj ligi svi se 90% vremena brane protiv nas i igraju sa 11 igraca pozadi, a drugo, jedini koji je sposoban i ima brzinu da iskoristi lopte u prostor je upravo Bukari. Tako da ti to pada u vodu.
K

Kupite Sezonske

pre 13 dana

SVI VI STO KRITIKUJETE UPRAVU FK I KK SAMO JEDNO PITANJE, JESTE LI KUPILI SEZONSKE DA POMOGNETE ZVEZDI U FUDBALU I KOSARCI?

gemathegreat

pre 13 dana

90% nije.
s

shulz

pre 13 dana

Da je dobar igrac, jeste, pa i vise od toga, al da igra samo kada se njemu hoce i to je tacno, a to u Zvezdi a pogotovo kod Milojevica ne ide. Sve u svemu volio bih da ostane i pokaze pun potencijal, a ako tako ne bude, daj ono sto je ulozeno u njega i srecno!
@

@shulz

pre 13 dana

Pocnes sezonu u transu, dajes golove kao na traci, onda dolazi Ndiaj i biva ispred tebe celu polusezonu iako ne moze da pogodi okean sa broda, a ti dobijas na kasicicu 10 minuta ponekad bez ikakvog objasnjenja, i mene bi bilo briga da zapinjem jer je covek video sa kim ima posla, isto kao i Ohi, jedina dva pismena spica se teraju a menjaju ih Kulibali i Ndiaj, ali Terzic moze da proda sta gos hoce
P

Podrska za Upravu

pre 13 dana

@@shulz Nisi ti nikakav navijac Zvezde vec trojanac iz komsiluka i zato se ne pretvaraj providan si prrvise! Svi pravi Zvezdasi znaju da se Stankovic pobio sa Ohijem posle Rendzersa i primorao upravu i Terzu da ga prodaju,a sto se uprave i Terze tice apsolutna i puna podrska za Terzica i Covica od svih pravih Zvezdasa i Delija najveca moguca!
8

8

pre 13 dana

Vidi se da zna loptanje , ali videli smo ga i na nivou lige šampiona loše je to bilo sve sem one asistencije Bukariju . Možda je bilo o do trenera

Zvezda ispred svih!

pre 13 dana

Kraso je dobar igrac, a Zvezda moze da proda jedino u Rusiju koja je pod sankcijama. Bravo strucnjaci-Nesposobni!
d

dr.Terza

pre 13 dana

A evo vidim ti si bas "sposoban" radeci kao konobar za minimalac!
F

Fkjrjdjdjjdnd

pre 13 dana

Bitna je lova, prošla su vremena kada se gledao renome kluba u koji igrač ide..A Rusija ti lo danu u srcu, a kad padne mrak troluješ?!
s

samo jedan covek

pre 13 dana

Verovatno najbolji Zvezdin igrac...
V

Valdano

pre 13 dana

Sjajan igrac Kraso- majstor, ali mi nemamo strpljenja ,tek kad ode vidjecemo koliko je dobar.Huan,Serif,Bukari,Stamenic su igraci za najjace lige, ali Zvezda nikako da se otarasi nekih igraca kao sto su Kanga,Ivanic,Mijailovic,nazalost Kataia majstora su bacili u drugi plan ali ovu trojku niko ne moze da pomjeri.Micko je bio talenat za vrijeme Robija ali nije danas za Zvezdu, Kanga je Zvezdu kostao dvije lige sampiona(ali kao da je bio clan ekipe u Bariju ima kredite),Ivanic je igrac koji se jos nije oznojio posteno - nikad nije imao kvalitet za Zvezdu.Hocemo Mimovica,Avdica,Radojevica,Milosavljevica,Maksimovica,Knezevica,Sljivica,Sremcevica, nasu mladost i kvalitetne strance i da se dodje do evropskih rezultata.
S

Siejejej

pre 13 dana

I da ne kupis sezonsku i xa te teleportuju na Marakanu...
G

Gost Rider

pre 13 dana

Ma bravo,sve prodajte ali ostavite Kangu ili Kijaku kako se zove,Rodica,Borjana da prima 800 soma godisnje kao drugi golman,Azarovi,Kraso,Bukari,verovatno i Glazer i Hvang.Serifa takodje...Uzas koliko su nestrpljivi da neko nesto pokaze,jedino Bukari odigrao dve sezone
V

Vargko Burzumov

pre 13 dana

Ne uklapa se u koncept pedantnosti. Zato ce i da ide. I on i Hvang i Nedajega i drugovi. Miloj se ipak oslanja na proverene snage: senatore. Oni donose rezultat. I cesto citira Djordja Cvarkova. Mladi su...
B

Bata Želja

pre 13 dana

Ovo je još jedan promašaj poput Dionia,krenuo je dobro jer je imao taj početni momentum zbog promene lige ali je brzo njegovo zalaganje došlo do izražaja i pokazalo se da je on ipak drugoligaški fudbaler kao i gore pomenuti, što se tiče Hvanga ništa ni on posebno nije malen, slab u duelu,prosečne brzine,skroman dribler i na kraju neprecizan šuter tako da nije čudo što je Olimpijakos hteo da ga se reši!!!
Z

Zvezda 91

pre 13 dana

Najveci su slepci ako prodaju ovog igraca !
z

zarkovac78

pre 13 dana

krasoa treba uklopiti sa igračima i pozicijom izvanredan je sa loptop i inteligentan moze da proigrava kao što radi kanga ivanić katai, može da hude špic , krilo samo ga zreba uklopiti...odličan igrač odličan
A

Aranđel

pre 13 dana

Kvalitet nije sporan,ali ne zalaganje i ne zainteresovanost stavljaju mrlju na sce ostalo.Uzeti 5-6 miliona i super
P

Pedja108

pre 13 dana

Od Krasoa sam ocekivao mnogo, a kako prolazi vreme, sve je losiji. Uopste me ne interesuje da li se adaptirao, ili je pod stresom. Ako mu smeta pritisak, neka prodaje robu na pijaci. Kao igrac placen vise od domacih, ocekuje se da pravi razliku. Medjutim, on i kad udje u igru, trci nonsalantno, kao na malom fudbalu. Te mu ne odgovara da je spic, te mu ne valja sa dva spica, pa sta mu onda odgovara, da igra stopera?
F

Full

pre 13 dana

Koliko mu daju da igra toliko daje.
@

@pedja

pre 13 dana

...on se adaptirao cim je stigao, a pritisak ne moze da mu smeta kada ne igra. takav igrac mora da ima kontinuitet, kao sto je imao na pocetku, a ne da ulazi samo kada treba da vadi kestenje iz vatre. kada cela ekipa igra lose i on treba da udje poslednjih 10 minuta i napravi cudo.
C

Comi81

pre 13 dana

Kraso je klasa od igrača i naš najbolji tehničar.Igrač koji jednim potezom pravi razliku. Čitava stvar je u tome što je Kraso sklonjen iz tima jer nije hteo da Terzi daje procenat i pravi dil sa njim. Posle se pitate zašto je bezvoljan,pa opet dovoljno je sekundi njegove magije kao protiv radnika kod prvog gola da pokaže o kakvom se to majstoru radi!
C

CaleB pravi

pre 13 dana

Nikakva steta za Zvezdu ako i ode....vec dugo, dugo vremena je potpuno beskoristan na terenu, a Zvezdi nije potreban jos jedan "mister nonsalancija" uz vec postojeceg Kataija. Jednako tako i Hwang nije pruzio nista pod milim bogom, i treba se i njega resiti. Zao mi je, ali ja "ne padam" na hvalospeve nekompetentnih novinara, koji u glas urlaju kako je Hwang "vanzemaljac, jer to nikako nije.
B

Baxter88

pre 13 dana

Kraso je doktor fudbala ali se slazem da je nekako psihicki ubijen i zato nista ne pokazuje a sto se tice Hvanga po oceni koju mu dajes vidi se da nazalost slabo znas fudbal, bez uvrede! Decko je opasna radilica koja ne staje i pravi razliku jos kako, eventualno ocekujem samo nesto vise boljih suteva i golova van 16m jer on to moze. Takvog igraca nema sanse da zadrzimo na leto jer je on samo spletom okolnosti zavrsio kod nas...
N

Nenad1246@Zoran 91

pre 13 dana

@Zoran 91 – Izvini druže Zorane, ako ti tvrdiš da je Žan Filip “ne zainteresovan i ne motivisan”, pa valjda to znaju i menadžeri i strani klubovi, pa se pitam ko će onda uzeti igrača koji je “ne zainteresovan i ne motivisan”?! Možda neko ko ima skauting službu nalik Zvezdi!
d

dr finansija

pre 13 dana

klasika, tvorza obrnuo procenat na ovog i sad putuj igumane netrebas mi vise. Sutra se dovodi novi kulibali, endinedaje ,bakinooko i slicni ...ofk napreduje , sve po poplanu
g

gamethegreat@gemathegreat

pre 13 dana

@gemathegreat – ti se gađaš sa milkicama kao da je u pitanju 10-20 centi! Tvoje rezonovanje je iracionalno i nije daleko od dečjeg crno-belog razmišljanja i etiketiranja! Obuzdaj se malo!
O

Ostertag

pre 13 dana

Omiljeni igrač.
Z

ZASTO PRED

pre 13 dana

Svaki derbi vi nadjete nekog ZVEZDINOG IGRACA, da ga prodajete da je nezadovoljan, i uvek neko medijsko spoticanje? Stvarno ne mogu da razumem, toliko putera ima u Humskoj a vi se zakacite za Zvezdu!!!
n

nick kerr

pre 13 dana

Зато што су руски медији данас објавили, исто као и то да га је Локомотива одбила.
-

-45

pre 13 dana

druze kad bi smeli svi koji su nezadovoljni da progovori iz tog kluba
@

@nik kerr

pre 13 dana

A ti bas cutas Ruske medije? Hahahha da su bilo koji drugi svetski mediji objavili ti si ih procito.
n

nick kerr

pre 13 dana

Ово неки мучени покушај увреде. Лежи ми руски па ми се може. Објавили руски медији, за Локомотиву. Ево да људи чују: новинар Андреј Панков написао да је Локомотива добила понуду Звезде коју је одбила, пошто нису сигурни да ли да наставе са Дзјубом.
D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

“Ni Timur Sulejmanov ni Artem Dzjuba nijednom se nisu upisali u strelce tokom prolećnog dela sezone, što je navelo čelnike Lokomotive da se baci u potragu za novim napadačem”, isčupano iz konteksta! A, onda je ovde osvanula vest, da se navodno moskovska Lokomotiva interesuje za rezervistu Zvezde, koji takođe nije postigao ni jedan pogodak u 2024.g.! Ovo je vest za sportski svet Diznilenda i njegove junake Paju i Šilju! ! Njega će sada u plej-ofu da budalasto forsira “pedantni stručnjak”, u nadi da će ga neko otkupiti! Onaj ko ima imalo mozga, zna da ovu tragikomičnu fudbalsku kreaturu, sa deficitom fudbalskih performansi (sporost, neborbenost, loša duel igra, loša skok igra, tromost, nezainteresovanost) neće niko uzeti ni gratis! Žan Filip može samo ostati u Zvezdi kao balast!
1

1912

pre 13 dana

Mislim da kod Milojevića sledeće sezone neće biti mesta za Krasoa, Olajinku i Ivanića. On voli da u timu ima trkače koji ginu za svaku loptu, uklopljene žargonski u ratnu formaciju. Ako za Hvanga ne dobiju ponudu koja se ne odbija Koreanac ostaje sto posto.
D

Don Vito Corleone@1912

pre 13 dana

@1912 – Izvini, ti mora da si neki iluzionista! Prvo, odakle znaš da će “mister-otkaz” biti sledeće sezone u Zvezdi! Sve je neizvesno u životu! Drugo, o kakvim ti “trkačima koji ginu za svaku loptu” pričaš kada je Zvezda poznata kao neborbena i spora ekipa, pod ovim trenerom! Treće, kažeš “Ako za Hvanga ne dobiju ponudu koja se ne odbija Koreanac ostaje sto posto”, ne znam šta će ti Korejanac, ovakav kakav je, jer na terenu deluje kao muva bez glave! Tehnički neobučen, sa nepreciznim šutem! Ko će njega uzeti?! Sva njegova igra svodi se na nabacivanje kornera, a to može da odradi i 41. godišnji Kanga, koji se rodio 4 godine posle smrti svoje majke! Zvezda je postala pravi cirkus!
P

PecaCzvBgd1

pre 13 dana

Nadrealan talenat u nogama, a u glavi promaja. Kakva steta, ovaj decko bi po znanju mogao da igra PL, samo da ga ne mrzi da se pomeri. Kako je poceo mislio sam da ce biti ubedljivo najbolji stranac Zvezde ikada.
о

окнарб

pre 13 dana

Бурмаз мијења Сремчевића.
l

laker

pre 13 dana

hahah, za Nedajea je Julian Alvarez licnooo!!!
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Ne znam cemu se radujete ako se uopšte radujete da prodate Krasoa za odlične pare Zvezda teško da ce imati neke koristi.Ima da se omaste Terzic i Mrkela.
N

Nemanha

pre 13 dana

Tako je!
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Dokle vise ta Rusija i ta izolovana liga bre? Da li je moguce da nam se politika prodaje uglavnom svodi na Srbija - Rusija kombinacije? Svaki ozbiljniji igrac zadnjih par godina je prodat u Rusiju sem Koste koji ide u Englesku, ali to je izuzetak. I ajde sve to nego od Rusa uglavnom dobijemo sicu, setite se Erakovica...
e

e pacenice

pre 13 dana

Tebi je za erakovica sica?
I

Idjdje

pre 13 dana

Sem Koste, Mijatovica i Radonjica...Ne njake..
Z

Zoran 91

pre 13 dana

Dečko zna fudbal ali nešto ne štima s njim, ne zainteresovan i ne motivisan ni nalik onom Kraso u prvih 5-6 utakmica. Treba ga prodat i uzet bar za njegovu platu koja nije mala. Šteta.
G

Gost321

pre 13 dana

Negacija sa pridevom uvek ide spojeno. Nezainteresovan i nemotivisan. ;)
Z

Zvezda le

pre 13 dana

Znači kreće rasprodaja ali ništa što nismo očekivali kada se zna da nam je dug 70 miliona evra
R

Realno istina

pre 13 dana

Gledano realno to je nista. Neki drugi bi trebalo da se zamisle.

gemathegreat

pre 13 dana

I prihod 60, mislim grdna muka i nevolja.
G

Gost1234

pre 13 dana

Vama grobarima je dug mnogo veci od 70 miliona……
4

45645645645

pre 13 dana

Drugi me ne interesuju. Gledam samo svoje dvoriste i Crvenu Zvezdu. Treba ih sve najuriti. terza i mrkela se ujutru probude, obuku odela , pogledaju u ogledalo i kazu "koje cemo kulove danas da radimo". Oni bukvalno nista ne placaju, dok se ti ujutru cimas za posao, racuni, hrana, gorivo, obuci decu, odvesti negde za vikend itd itd..
J

Jdjdjjdjs

pre 13 dana

Kako prodje makljaža? Haahhaha...Tuku se ko beži ispred Zvezde..Prave ćevape na stadionu..Kokaju maloletnike...Fuuuuj