Komentari na vest

Javnost protiv Tuhela; Eberl najavljuje rekonstrukciju, ali neće dirati trenera pre leta

0

01

pre 22 dana

Tuhel tesko da ce posle Celzija i sada Bajerna da dodje do nekog respektabilnog zaposljenja sem ako mu menadzer ne nadje neko jako dobro uhlebljenje ili Barsa da ustedi na njemu, ne vidim ga prosto u nekom velikom klubu sa ambicijom dalje
@

@@@@

pre 22 dana

Tuhel nije najveći krivac. Prolaze Arsenal.
B

Brko

pre 22 dana

Uz dužno poštovanje za Arsenal, nema šanse da prođu Bayerna. Nisu ih uspjeli proći kad su bili najjači u historiji sa Henryem i ekipom. Jednostavno, u ligi prvaka iskustvo ekipe ili trenera(ili oboje u najboljem slučaju) igra ključnu ulogu. Danas na treningu svi su trenirali izuzev Pavlovića. Protiv Heidenheima su namjerno stali u drugom poluvremenu jer su već mislima u ligi prvaka. Istina da nisu željeli izgubiti jer su mislili da se Heidenheim već predao. Ali u Londonu neće biti tako.
s

srka

pre 22 dana

Ko se seća poznatog jugoslovenskog i slovenačkog glumca Ratka Poliča. Mene Tuhel neverovatno podseća na njega.
s

srka

pre 22 dana

Sa Tuhelom, ili bez njega, Bajern je sa jednim od najboljih Fostera koje je imao u ovom veku uspeo da ukanali sezonu. Čak i ako bi prošli Arsenal, što nije nemoguće u polufinalu ih čeka Siti, a tu im je bolje i da ne izlaze na teren. Tolika je u ovom trenutku razlika ne u kvalitetu rostera, nego u stilu i načinu igre ova dva tima, da je to neverovatno. Očekujem finale Lige šampiona Siti-Atletiko. To bi na neki način bila repriza prošlogodišnjeg Siti-Inter. Gde se Siti namučio, ali ipak osvoji. Nešto slično će biti i sada. Siti se muči protiv ekipa koje imaju čvrst dupli blok. A tako igraju i Inter i Atletiko. Simeone kao da je bio mentor Inzagiju. Gaje potpuno identičan stil igre. Kao da su fudbalski blizanci.
T

The

pre 22 dana

Žoze
D

Dejani

pre 22 dana

Najjace će biti ako uzme LS sa njima hahaha.. I Chelsea je bio otpisan kada je došao Di Matteo i uzeše LS čini mi se tada prvi puta u istoriji. Tuchel je isto uzeo LS kada apsolutno niko nije očekivao. Zato me ne bi iznenadilo da i sada uzme.
И

И

pre 22 dana

Dešavalo se brate, ali je situacija bila skroz drugačija. Di Mateo je tek bio došao u Čelsi, kao i Tuhel koji ih je tek preuzeo, podigli su im voljni momenat kao tek pridošli treneri u momentu kad je svlačionica samo htela da stari trener ode. Ovo je sad druga situacija, da je voljni momenat na minimumu i da pola svlačionice ne podnosi svog trenera. Drugo je da je neko preuzeo ovaj Bajern u martu, pa da dodje do takvog efekta. Tuhel je ovaj put tu od početka sezone i mnogima ga je dosta, teško da će sad da izazove neki novi voljni momenat.
k

kske

pre 22 dana

Nije nemoguce, jer on dobro radi tek kad nije pod pritiskom...Tako je uzeo LS sa Celzijem, ali cim je morao da ostvari rezultat sledece sezone puša i to teska.
G

Gde

pre 22 dana

Mu je brat suport, da ga brani.
S

Support Tuchel

pre 22 dana

Javnost zna se na čijoj je strani a na čijoj strani je medijska mašinerija jer običan čovek će uvek podržati ljude a mediji one bogate i čim je ovolika hajka na g. Thomas Tuchel odmah je jasno da je pomrsio konce tim velikim bogatašima ali nije ni njihova do zore gorela biće Mr. Tuchel PRVAK PONOVO!
K

Koliko

pre 22 dana

Si ti oboleo. Strašno.
M

Maree78

pre 22 dana

Nestvarno kako je Bajern prosle sezone osvojio Bundesligu... Steta sto Belingem bio povredjen u poslednjem kolu i nije mogo da igra za Dortmund
S

Support Tuchel

pre 22 dana

A ovaj Lotar Mateus nek ide da trenira Bugare ups pardon ni za to nije, dok je g. Tuchel CHAMPION League 1 CHAMPIONS x2, Bundesliga CHAMPION x1, DFB Polak CHAMPION x1, FIFA World Club Cup CHAMPION x1, UEFA Champions League CHAMPION x1, UEFA Super Cup CHAMPION x1, Trophe de France CHAMPION x1, Coupe de France CHAMPION x2!!!
S

Support Tuchel

pre 22 dana

Svi mi koji volimo Mr. Tuchel - LIKE!
S

Support Tuchel

pre 22 dana

Kada je doneo titulu u Bundesleague koju je Salihamidžić prodao i uzeo pare tada su lovorike pokupili neljudi iz Uprave s sada je kriv trener e pa neće to moći tako jer nismo svi veverice i znamo šta se radi, a Mr. Tuchel će pokazati još jednom zašto se u uskim trenerskim krugovima smatra kao CHAMPION!
S

Support Tuchel

pre 22 dana

A sada vam smeta trener a to što sastav ima prosek 450 godina kao dinosaurusi to nije problem, pokazaće vama g. Thomas Tuchel već dogodine sa Barcelonom kako se rade neke stvari.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 22 dana

Ocigledno je da igraci nemaju motiv. Znaju da dolazi novi trener, a da sa ovim ni ne mogu nista da urade. Tuhel provaljen, jedna od vecih prevara 21.veka. Najbolje bi bilo da stave trenera b tima do kraja sezone, da promeni nesto, neka druga taktika i postavka jer gore od ovog ne moze. A u utorak nek im je Bog u pomoci