Jevtović: Najlepše u Partizanu, cilj je jasan

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.02.22. | 11:01

Novi povratnik motivisan pred izazove u crno-belom dresu

Dan posle parafa na ugovor sa Partizanom, Marko Jevtović se pridružio saigračima na pripremama u Turskoj, a po dolasku u zimsku bazu crno-belih vezni fudbaler bio je očigledno ushićen zbog povratka u klub čiji je dres nosio pre inostranih avantura u Konji i Al Ahliju.

Izabrane vesti

"Još nisam svestan da sam se vratio. Sve je tako brzo bilo, međutim najlepše je biti ovde. Kad god sam imao priliku dolazio sam da posetim prijatelje u Partizanu i uvek sam se lepo osećao kada bih video ta poznata lica. Sada sam opet tu i idemo zajedno u nove izazove", rekao je Jevtović.

Fudbalski kreator je istakao da je u prethodnom periodu bio na vezi sa Nemanjom Miletićem, Danilom Pantićem i Nemanjom Stevanovićem te da sa nestrpljenjem očekuje da im se pridruži.

"Trenirao sam individualno, fizički sam zdrav, ali će mi trebati određeni period da upoznam ekipu, dosta je novih igrača u odnosu na moj prvi mandat".

Igrač koji je doprineo osvajanju duple krune u sezoni 2016/17, kao i na putu do Kupa Srbije u sezoni pre i posle pomenute, uz Ljubomira Fejsu značajno je zaoštrio konkurenciju u veznom redu te se sa pravom nada novim uspesima.

"Fejsa je igrač koji je osvojio sijsaet rofeja, ima fantastičnu internacionalnu karijeru i reprezentativno iskustvo. Biće mi drago da budem deo tima sa njim".

Neizbežan je bio i osvrt na Spartu i dvomeč u okviru Lige konferencije.

"Česi su rival za respekt, ali ne i ekipa koju ne možemo da prođemo. Biće zanimljiv dvomeč, ali naš cilj je jasan", istakao je vezni fudbaler crno-belih.



tagovi

Marko JevtovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara