Komentari na vest

Kad Arteta parkira dabl-deker to je magična strategija... Zašto Siti i Arsenal igraju sa pet-šest defanzivaca?

G

Gaizka

pre 11 dana

Pa Sitiju štoper (Stones) igra ofanzivnije nego što su igrali Murinjovi centralni veznjaci. Prolupo batica
Ж

Живојин

pre 11 dana

По садашњем стању ствари - лето 2024: Мурињо и Бајерн најбољи спој.
g

gostiona

pre 11 dana

u unitedu mu je najveći baksuz bio što su lukaku i rashford promašili hrpu zicera, i što nije prodao pogbu kad je trebao... a ostalo, united je igrao odlično dok je on bio trener... što se tiče njega kao trenera, nasprem gvardiole što svi uspoređuju, on je napravio rezultat svugde osim u totenhamu, dok guardiola je vodio barcu koja je imala brutalan tim, pa je bio loš s bayernom koji je imao brutalan tim, pa je u cityu trebalo da potroši sav džeparac za naših 600 života da bi osvojio ono što je na kraju
K

Koji je to uspeh

pre 10 dana

Napravio u realu,u romi,u junajtedu,celziju nije doneo ls ono sto je od njega trazeno,o tot da ne govorimo.Covek je svuda napravio haos posle intera gde god je radio ostavio je katastrofalno stanje.
K

Koji je to uspeh

pre 10 dana

Napravio u realu,u romi,u junajtedu,celziju nije doneo ls ono sto je od njega trazeno,o tot da ne govorimo.Covek je svuda napravio haos posle intera gde god je radio ostavio je katastrofalno stanje.
M

Miloschichcih

pre 11 dana

Apsolutno se slazem sa njim, covek je imao rezultate svuda, mozda su ocekivanja prevelika kada dodje jedan murinjo u klub ali smatram da je uzimao maksimum u svakom klubu u karijeri, pogotovo evropska takmicenja. U evropi nema trenera i dalje koji je zeznutiji od njega, izuzetno nezgodan trener, savrsena postavka ekipe u dvomecu, neverovatno. Voleo bih ga licno videti u celsiju sad sa ovim igracima i budzetom ali da mu daju dve tri godine, mislim da bi bilo top i za njega i za klub
C

CFC

pre 11 dana

Slazem se. On bi ovakvom Celsiju bas legao. Da proda koga hoce i dovede koga hoce a klub ima novca za to i da ga puste da radi 2 godine bez pritiska. Cini mi se da imaju vise tolerancije nego Abramovic tako da bi imao vremena. Uci sa Poketinom u sledecu sezonu je strasno. Do 6.kola ce dobiti otkaz i onda ce doci novi trener koji nije imao prelazni rok da se resi losih i dovede nove igrace i opet ce puci sezonu.
d

duka333

pre 11 dana

Nije bitno kako igra, bitno je da imas rezultate. Svaki klub koji si vodio u poslednjih 7-8 godina je procveta nakog tvog otkaza. Svaka cast za neke uspehe koje si imao pre vise od 15godina. Sada je od tebe ostalo samo IME, koje ne donosi vise rezultate
B

Bruka

pre 11 dana

A ne mislis da su u pitanju temelji koje bi on postavio? I vidim Totenhem, Junajted, Celsi, sve klubovi cvetaju od njegovog odlaska.. Najbolji plasman Junajteda u 10 godina sa njim, poslednje dve titule Celsija, sa njim, Totenhem je bio i ostao tu gde jeste, a za Romu sud donosimo na kraju sledece sezone, dva finala u LE i LK nisu za potcenjivanje, posebno sto su nenormalno osteceni u finalu LE prosle godine
D

Dadada123

pre 11 dana

Ali trofeje je doneo u svakoj toj ekipi eto osim u Totenhemu ali dobro mislim to je ipak...Totenhem.
@

@duka333

pre 11 dana

Da, bas svi su procvetali... Mancester raspad sistema od kako je on otisao, Totenhem takodje, Roma igra na energiju novog trenera ali i to ce utihnuti
P

Poljo

pre 11 dana

Dobiče top tim. Vratiče se.
K

Kdkd

pre 11 dana

Siti
I

Istinitost

pre 11 dana

Razlika je u tome Murinjo sto je Arteta dobar prosecni trener za sada koji se ne busa da je medju najboljim trenerima ikad i on moze da igra i sa 10 stopera. Niko od njega ne ocekuje cudo. Ti sa druge strani se branis kuci protiv Fulama a prati te reputacija trenerskog maga. Ili si dve klase ispod Klopa, Gvardiole i slicnih pa onda igraj kako hoces, ili si u klasi Gvardiole i Klopa sto takodje nosi sa sobom pritisak da u svakom segmentu meljes protivnika bez obzira da li je to Real Madrid ili Cardif.
V

Vinegar

pre 11 dana

Pep stvarno ume da udavi utakmicu vise nego iko, jos cudnije jer je to u mecevima gde napada i juri rezultat.
b

bgcz

pre 11 dana

da ali ti parkiraš autobus i protiv Barnlija, Empolija i Rajo Valjekana. To se gadi ljudima. Anćeloti je parkirao bus i izbacio Siti, jedino kako je mogao i to je okej, jer to nece uraditi za vikend protiv Alavesa niti je to uradio kolo pre toga protiv recimo Kadiza na Bernabeu.
A

Au...

pre 11 dana

Au druze sta lupas ti? Celzi i Real pod njim su davali golove takvoj buraniji kako su hteli, jedan od najboljih fudbala su igrali. Da, sa raspalim junajtedom totenhemom i drugima je umeo protiv nekih B i C klase timova da igra povucenije, na rezultat jer za drugo i nisu bili, pa su ga zato najurili, vidim naosvajali se trofeja posle njega...
U

Unarigoe

pre 11 dana

@bgcz, ne lupetaj.
S

Special one

pre 11 dana

Kakva karijera u padu?! Osvojio LK i igrao finale LE sa Romom...
И

И

pre 11 dana

Možda to nije pad za nekog prosečnog trenera, ali za Murinja i ono što je ranije vodio i osvajao je ogroman pad. Zamisli da Klopa sutra ne želi ni jedan moćan klub i da mu je maksimum da igra LK i LE. Naravno da bi to bio pad.
N

Nadrealnooo

pre 11 dana

Vodio Porto osvojio Kup Uefa i Ligu Sampiona. Vodio Inter osvojio sve. Od Celzija napravio ozbiljan klub. Vodio Real,uspesno,neko ce reci neuspesno,ali kad se pogleda ta Barsa i ova sad,pa Murinjo bi im bezao 20 poena glat. Vodio nikad gori Junjted i tu imao uspeha,s obzirom da je preuzeo vruc krompir,Romu Vodio sasvim solodno s obzirom na igrace. Pa on jos samo nije Liverpul i Bajern vodio od velikana. Koji to veliki klub ga ne zeli kad je čovek vodio sve?!
L

Lfcc

pre 11 dana

Zato sto su ubice fudbala
K

Klownnn

pre 11 dana

Jel realno da je ovaj lik toliko opterećen Arsenalom? Čovjek je pričo o Wengeru o Emeriju sad o Arteta. Šta je problem s ovim likom?
J

Junker

pre 11 dana

Haha kakav problem, drao je Arsenal kako je stigao i doveo Celsi u svoje vreme da postane popularniji od Arsenala.
M

Makks

pre 11 dana

Venger, Arteta i Emeri mu nisu ni do kolena. Tako kazu trofeji. A ti?
i

iPhone

pre 11 dana

Ne može Čelsi nikada biti popularniji. Oni su imali instant uspeh. Evo ih već dve sezone se bore za sredinu tabele. Misliš da će se naredne boriti za top 4? Naravno da neće. Trebaće im minimum tri godine da dovedu normalne igrače i da se otarase trenutnih da bi neko očekivao nešto od njih. A to je uslov samo da dovode prava pojačanja, jer ako opet ubodu prosek, nema ih nigde.