Marselino i Gedeš (Reuters)
Marselino i Gedeš (Reuters)

Kad su mogli u Valensiji, mogu i u Viljarealu: Marselino dovodi krilo iz Benfike

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.24. | 15:40

Gonsalo Gedeš bi mogao nazad u Španiju

Vratio je Erika Baija, da mu pomogne u odbrani, ali Viljarealu su potrebna pojačanja i u ofanzivnom delu ekipe, pa bi posle štopera mogao da dovede i krilnog vezistu. Onog koji je dobro poznat ljubiteljima španskog fudbala – Gonsala Gedeša.

Reč je o Portugalcu, trenutno u opremi Benfike, koji se u Lisabonu nalazi na pozajmici iz engleskog Vulverhemptona. Deluje na prvi pogled komplikovano, ali ako se zna da Vukovi svakako na njega ne računaju, te da je u otadžbini odigrao svega 271 minut ove sezone, prostora za dogovor svakako ima.

Izabrane vesti

Em bi se Vulfsi oslobodili igrača koji im opterećuje kasu, em bi Benfika očistila kadar, kad već Gedeš ne doprinosi. Ako se pitate šta će takav fudbaler Viljarealu, odgovor nudi Marselino Garsija Toral. Nedavni povratnik na klupu Žute podmorinice je trener pod čijom je vođstvom Gonsalo Gedeš igrao najbolji fudbal u karijeri. Ne samo to, podaci pokazuju da je najviše mečeva otkako se profesionalno bavi sportom odigrao baš pod Marslinovom komandom.

Njihova saradnja na Mestalji je bila plodonosna, a tako moglo da bude i na stadionu Keramika. Naročito ako se zna da je Viljareal u deficitu što se tiče krilnih fudbalera, posle povrede talentovanog Jeremija Pina, dok Gedeš želi nekako da se nametne selektoru Portugala, Špancu Robertu Martinesu, u godini Prvenstva Evrope.

Deluje kao prirodna spoj. Samo još da Benfika pristane, ali ne bi trebalo da pravi problem.



tagovi

Marselino ToralMarselino Garsija ToralGonsalo GedesViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara