©Star Sport
©Star Sport

Kao u srećna vremena: Kragujevac ponovo živi za Radnički (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 16:40

Izuzetna podrška ekipi Feđe Dudića protiv Novog Pazara

Nešto stariji ljubitelji domaćeg fudbala dobro znaju da je Kragujevac bio jedan od retkih gradova u kojem Crvena zvezda i Partizan nisu imali domaćinsku atmosferu, ali se taj navijački plamen, usred raznoraznih okolnosti, a pre svega lošeg kvaliteta fudbala, u međuvremenu gotovo potpuno ugasio. Ipak, današnje fotografije iz prve prestonice moderne srpske države, najavljuju neka srećnija vremena na Čika Dači.

U utakmici četvrtfinala Kupa Srbije protiv Novog Pazara na tribinama kragujevačkog hrama fudbala našlo se 8.000 gledalaca. Utakmica je otvorena sjajnim koloritom i koreografijom sa crvenim najlonima, a onda je zagrmela pesma podrške izabranicima Feđe Dudića. Tribine Čika Dače eksplodirale su u 30. i 35. minutu, kada su Kilijan Bevis i Milutin Vidosavljević tresli mrežu Nikole Mirkovića.

Izabrane vesti

U Radničkom su dosta potrudili oko organizacije utakmice i uticali na ovakvu posetu, pošto se na tribinama nalaze i deca iz lokalnih fudbalskih škola iz ovog grada. Ipak, glavni uzrok je odlična forma Radničkog, koji je ostvario čak osam pobeda u prolećnom delu sezone.

Utakmica je imala lepu uvertiru, pošto je izvođena himna Republike Srbije.



tagovi

Feđa DudićKup SrbijeČika Dača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara