Komentari na vest

Karime, vrati se...

P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Meni on nije jasan, Muliman je , zna Arapski jeste odrastao u Francusku i ima mozda Mentalitet Francuski i zna se da je luda glava ali Brate tolke pare u godinama si i opet necea ne zelis. Za tebe je Rudnik Bajo
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Zar nije rekao da mu pare nisu na prvom mestu, nego mu je na prvom mestu da igra kod svojih Mudžosa. Ajde ti u Lion da im pomogneš u borbi za opstanak.
M

Maree78

pre 3 meseca

Koja je poenta da ga Real ne vrati a smrtno im fali napadac? Jel toliki finansijski problem da se isfinansira sestomesecna pozajmica? Gde je stoper takodje u Realu? Povredjena 2 startera i ne dovodi se niko a golovi se primaju ko na traci?
G

G0RAN

pre 3 meseca

Vrati se kući,pa po titulu sledeće sezone.
G

Goxxx902

pre 3 meseca

Posto je bio alav za pare, da sam na mestu ovih arapa, ne bih ga pustio do kraja ugovora, da istrune u pustinji...
c

czkaricki

pre 3 meseca

Hvala Bogu pa ti nisi ni na kakvom mestu! Tacno se vidi da si nesrecan u zivotu pa tako pises.Nikad mi nije bilo jasno sta ti je toliko lose u zivotu pa pises o uspesnim ljudima lose komentare.I da ga ne puste kao sto si ti napisao,je l' ce tebi biti bolje? au sta sve ovde neces da procitas.
A

Argonaut

pre 3 meseca

@czkaricki Ajde da je samo jedan komentar takav, nego mi generalno volimo da lecimo frustracije na stvarima koje apsolutno nikakve veze nemaju s nama
G

Gost RS

pre 3 meseca

Proćiće i ovaj arapski talas kao što je svojevremeno prošao kineski. Što se mene tiče draže mi je da tamo zovu igrače i masno ih plaćaju nego da kupuju klubove po Evropi pa posle divljaju sa platama i transferima.
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Jedna od najboljih devetki na planeti koje nazalost izumiru...
E

Epson

pre 3 meseca

klasa od igraca, nula od coveka
G

Galiot

pre 3 meseca

Inače,Marota je dugo već u pregovorima sa Benzeminim menadzerima! Mada sad kad je Taremi potpisao,tesko ce i Benzema u Inter...
E

El em a o

pre 3 meseca

Niti je taremi potpisao niti će benzema potpisati 🤣🤣
M

Majko

pre 3 meseca

Ovo samo zaglupljeni interista može izjaviti,pazi molim te on je s njima potpisao a ima ugovor sa portom do leta ... Mogao se usmeno dogovoriti a potpisao ugovor sigurno nije.
Л

Лазар

pre 3 meseca

Када би се вратио у Лион, гледао бих сваку утакмицу због тандема са Лаказетом, то би било уживање гледати
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Nije tebe dobro.
G

Gost08190

pre 3 meseca

Kakav je to tebi odgovor bolje da gleda velikana Francuskog fudbala giganta od 2000-2010 nego ovu nasu smesnu ligu ja inc gledam premijer ligu i ligu 1..
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Nije vama obojici dobro onda. Velikana francuskog fudbala bi imalo smisla gledati kad bi bio francuz sve drugo je žalosno na više nivoa.
H

Holse

pre 3 meseca

Da se ne lažemo za maksimalno dve godine sve zvezde će da pobegnu iz Arabije,samo jos malo para da im uzmu..jednostavno potpuno ne fudbalska zemlja,smešan kvalitet lige i za par godina će da se vrate na ono što su i bili,siguran sam da je tako.
V

Verovatno

pre 3 meseca

Svi koji su otišli su pametni i uzeli neviđenu lovu, koju bi mogli da sanjaju samo i to za par godina. Posle toga ide povratak u Evropu
n

nemanja1512

pre 3 meseca

jel si srecan zbog toga? sva sreca pa nasa liga cveta

Gost "

pre 3 meseca

Ovi fudbaleri kao da su igrali za kikiriki i sad zinulo d... za lovu....
D

Dolazi

pre 3 meseca

Benzema u Arsenal?
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Bolje mu je da se vrati u Lion da im spase sezonu
M

Ma jel

pre 3 meseca

Pa da mu oni divljaci razbiju glavu flašom?
G

Gost0000199

pre 3 meseca

Nikakvi divljaci ne gadjaju flasom to su bili navijaci Marseja i napali trenera Liona.
L

LyonO

pre 3 meseca

Karimi majstore uz tebe, uz tebe!
B

Babaroga

pre 3 meseca

Smešan učinak u Arabiji. U stvari ništa bolje se nisu pokazali ni Mane, Firmino i mnogi drugi. Jedini koji su izdominirali su CR7 koji ne stari i Mitar ubica
b

bosko2020

pre 3 meseca

Mitar ubica kao HAUBICA hehe
@

@babaroga

pre 3 meseca

Zato sto su dosli u fazonu lako cemo, malo treniramo, zezamo se i uzimamo pare. A sa druge strane svi znamo mentalitet Ronalda, a i Mitra, koji uvek zele vise, gladni su golova, itd...
K

Koan

pre 3 meseca

Izgleda da treba da odu u SA da bi shvatili da u životu ne moraju da imaju dvadeset i više automobila, da ne moraju da žive u kući od pedeset soba.. Život je nešto drugo.... Većina će brže otud nego odovid.. Henderson, Benzema, Firmino..