Klop srećan zbog Markeca: Anderleht je savršen izbor!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.02.18. | 21:35

Da li će srpski ofanzivac uspeti da oživi karijeru u Briselu?

Navijači Anderlehta su poslednjeg dana prelaznog roka čekali Aleksandra Mitrovića, na kraju im je stigao Lazar Marković.

U potpuno ludom raspletu same završnice zimske fudbalske pijace Anderleht nije uspeo da završi finansijsku konstrukciju kako bi vratila Mitrovića iz Njukasla, ali je zato dobila Markovića po mnogo povoljnijim uslovima. 

Izabrane vesti

I dok je Mitrović na kraju završio u Fulamu, u Briselu se nadaju da će od Markovića uspeti da izvuku ono što Liverpulu, Hal, Sporting i Fenerbahče nisu poslednjih godina. Jirgen Klop veruje da je Anderleht savršen klub za Markovića.
"Imamo dosta igrača koji su otišli na pozajmice ove zime, a nisu igrali u Liverpulu. Evo, na primer Lazar Marković. On je u grupi nešto starijih igrača koji su otišli, iako su mogli da igraju za mladi tim Liverpula. Anderleht je savršeno rešenje za njega, zadovoljan sam", rekao je Klop, a prenosi lokalni Liverpul Eho.

S druge strane trener Anderlehta Hejn Vanhezebruk tvrdi da će Marković biti spreman da debituje tek kroz četiri ili pet sedmica, pošto se i dalje oporavlja od povrede.

Markec je ove sezone odigrao samo jednu takmičarsku utakmicu i to u rezervnom timu Redsa...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Lazar MarkovićJirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara