Lazarevčani opet na sudu sa FSS (©Starsport)
Lazarevčani opet na sudu sa FSS (©Starsport)

Kolubara tražila novo odlaganje Mozzart Bet Superlige, CAS po hitnom postupku odlučuje u četvrtak

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.23. | 12:13

Saznaje Sport Klub

Ponadali su se možda navijači da će Mozzart Bet Superliga konačno startovati ovog vikenda, ali prema informacijama Sport Kluba start sezone u srpskom prvenstvu i dalje je pod znakom pitanja, jer će Sud za arbitražu u sportu (CAS) u četvrtak po hitnom postupku odlučivati po žalbi Kolubare.

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije juče je oduzeo licencu Lazarevčanima zbog kršenja etičkih propisa i lažnih podataka dostavljenih u postupku za licenciranje (nemaju zaposlenog na funkciji direktora/generalnog sekretara i 90 stolica manje od propisanih 2.000), mada vest o tome nije ni objavljena na sajtu FSS.

Izabrane vesti

Kolubara je, kao što je sve vreme i najavljivala, opet zatražila pravdu u Lozani i preko advokata uvođenje privremenih mera. Ako bi zahtev bio i prihvaćen, početak Mozzart Bet Superlige ponovo bi bila odložen.

Sport Klub dalje piše da je iz Lozane već stigla potvrda da će CAS o ovom slučaju odlučivati po hitnom postupku u četvrtak.

Obe strane imaju rok da se izjasne do srede u 16 sati.

Ako bi CAS opet presudio u korist Kolubare to bi već bilo ozbiljan udarac za Fudbalski savez Srbije. Jer iako je svima jasno da je Kolubara kriva, ovoliko razvlačenje po sudovima nije smelo da se dozvoli. Sve je moralo da se obavi mnogo profesionalnije.



tagovi

FSSKolubara LazarevacCAS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara